ΔΙΕΘΝΗ

Πανικός στις ΗΠΑ: Άνοιξε πυρ μέσα στα McDonals’s –Δεν φαντάζεστε ποιος ήταν ο λόγος!

Το γεγονός ότι οι πατάτες της ήταν… κρύες οδήγησε μία πελάτισσα των McDonals’s στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, να αρχίσει να πυροβολεί, σκορπώντας τον τρόμο σε υπαλλήλους και πελάτες του καταστήματος.

Σύμφωνα με όσα διηγήθηκαν οι υπάλληλοι του καταστήματος για το περιστατικό η συμπεριφορά της γυναίκας ήταν αλλόκοτη εξ΄αρχής.

Συγκεκριμένα, αντί απλώς να διαμαρτυρηθεί και να ζητήσει να αντικατασταθεί η παραγγελίας της, εκείνη επέλεξε να ξεκινήσει έναν άγριο καβγά μαζί τους, φτάνοντας μέχρι και να πυροβολήσει εναντίον τους.

Η γυναίκα αρχικά πήρε ένα αναψυκτικό και το πέταξε στον διευθυντή με αρκετή δύναμη με τους πελάτες που βρίσκονταν εντός του καταστήματος να παρακολουθούν συγκλονισμένοι. Στη συνέχεια, επιχείρησε να εισέλθει μέσα από τον πάγκο με ένα υπάλληλο να την αρπάζει από τα μαλλιά και να της οδηγεί εκτός του καταστήματος.

Ενώ όλοι νόμιζαν ότι το περιστατικό θεωρείτο λήξαν, η γυναίκα έκανε την επανεμφάνισή της, μπαίνοντας στα McDonald’s με ένα όπλο στα χέρια της και πυροβόλησε, δίχως ωστόσο να τραυματίσει κανέναν.

Λίγες στιγμές αργότερα οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και εν τέλει να συλλάβουν την γυναίκα ενώ οδηγούσε το αμάξι της.