ΔΙΕΘΝΗ

Πώς διανομέας έσωσε 5 μικρά παιδιά από φλεγόμενο σπίτι στην Ιντιάνα! Συγκλονιστικό βίντεο!

Ο 25χρονος Νίκολας Μπόστιτς εργάζεται ως διανομέας σε τοπική πιτσαρία στην πόλη Λαφαγιέτ στην Ιντιάνα.

Ένα βράδυ κατά τα μεσάνυχτα, την περασμένη εβδομάδα καθώς επέστρεφε από μια παράδοση πίτσας είδε μέσα από το αυτοκίνητο του ένα σπίτι να καίγεται.

Σταμάτησε δεξιά στο δρόμο και έκανε να πιάσει το κινητό του για να τηλεφωνήσει στην πυροσβεστική. Διαπίστωσε όμως ότι το είχε ξεχάσει στην πιτσαρία καθώς έφευγε για την παράδοση.

Τότε σε μια φευγαλέα στιγμή είδε το περίγραμμα ενός μικρού παιδιού στο παράθυρο του φλεγόμενου κτιρίου. Δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Αμέσως κατάλαβε ότι το παιδί κινδύνευε.

Παράτησε το αυτοκίνητο του και έτρεξε προς το σπίτι. Το σπίτι στο μεταξύ είχε λαμπαδιάσει ολόκληρο και ήταν πλέον ζήτημα λίγων λεπτών για να συμβεί μια τραγωδία.

Ο Νίκολας έσπασε την πόρτα και μπήκε μέσα στη φλεγόμενη μονοκατοικία. Ανέβηκε γρήγορα τα σκαλοπάτια και μέσα στις φλόγες και τους καπνούς εντόπισε μια έφηβη και γύρω της να την αγκαλιάζουν από τα πόδια 3 μικρά παιδιά.

Ο Νίκολας μέσα σε λίγα λεπτά, είχε καταφέρει να βγάλει έξω τα 4 παιδιά σώα και αβλαβή έχοντας υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια. Η έφηβη του είπε ότι μέσα στο σπίτι ήταν και η 6χρονη αδερφή της, που είχε παγιδευτεί σε άλλο σημείο.

Ο Νίκολας μπήκε για δεύτερη φορά στο φλεγόμενο σπίτι. Κατάφερε να εντοπίσει την εξάχρονη στον επάνω όροφο. Ήταν ζωντανή και είχε τις αισθήσεις της. Την πήρε αγκαλιά και έκανε να κατέβει.

Οι φλόγες είχαν κλείσει τις εξόδους και ο Νίκολας την έσφιξε περισσότερο, πήρε φόρα και πήδηξε από το παράθυρο. Έπεσε με την πλάτη μάλιστα σπάζοντας τα πλευρά του για να προστατεύσει το παιδί.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA