ΔΙΕΘΝΗ

Που σκέφτονται να ζήσουν η Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι…

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ίσως μετακομίσουν στην Αφρική μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, αναφέρει ρεπορτάζ των Sunday Times.

Το πριγκιπικό ζεύγος θα μπορούσε να μετακομίσει στο εξωτερικό για δύο έως τρία χρόνια. Μία κίνηση που θα είναι κομμάτι ενός διεθνούς ρόλου που σχεδιάζεται από τους συμβούλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Η εφημερίδα αναφέρει πως η Αφρική είναι ένας προορισμός που συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ: Ο Ντέιβιντ Μάνινγκ, πρώην πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στις ΗΠΑ και πλέον ειδικός σύμβουλος του πρίγκιπα Χάρι σε θέματα διεθνών σχέσεων, έχει προτείνει στο ζεύγος πιο διεθνή ρόλο. Που θα στηρίζει τη δουλειά του για τη βρετανική Κοινοπολιτεία. Δεν αναμένεται όμως κάποια συγκεκριμένη απόφαση πριν το 2020, γράφουν οι Times.

Με αυτό το χρονικό περιθώριο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα ξεκινήσουν να μεγαλώνουν το παιδί τους στο σπίτι τους. Το Frogmore Cottage στο Γουίντσορ. Πηγή από την βασιλική οικογένεια έκανε δηλώσεις στο CNN. Πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα υποστηρίξει τον αδερφό του σε οποιοδήποτε πρότζεκτ αναλάβει. όπως έχει κάνει πάντα έως τώρα. Δεν είναι γνωστό σε ποια χώρα της Αφρικής σκέφτονται να μετακομίσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ.

Στην αφρικανική ήπειρο υπάρχουν 19 χώρες μέλη της Κοινοπολιτείας, ανάμεσα τους η Νότια Αφρική, η Νιγηρία, η Ουγκάντα και η Γκάνα.