ΔΙΕΘΝΗ

Σατανικό ζευγάρι: Πλήρωσε δολοφόνο για να σκοτώσει τους πρώην του!

Ο πληρωμένος δολοφόνος, σπρώχνει τις φωτογραφίες στο τραπέζι. Η μία έδειχνε έναν άντρα νεκρό. Η άλλη μια γυναίκα δεμένη και φιμωμένη. Όχι δεν πρόκειται για κάποια ταινία.

Η κτηνίατρος Valerie Busick McDaniel και ο φίλος της Leon Jacob έδωσαν 20.000 δολάρια και δύο ρολόγια Cartier ως πληρωμή για την απαγωγή και δολοφονία των πρώην τους. Ή τουλάχιστον έτσι πίστευαν, γιατί αμέσως μετά την παράδοση των χρημάτων, συνελήφθησαν με συνοπτικές διαδικασίες καθώς ο υποτιθέμενος δολοφόνος, δεν ήταν παρά ένας κρυφός αστυνομικός και η σκηνή εγκλήματος ήταν απλά σκηνοθετημένη.

Τώρα η κτηνίατρος από το Χιούστον των ΗΠΑ και ο σύντροφός της, διώκονται για κακουργηματικού τύπου αδικήματα. «Δεν ήθελαν να κοιτάξουν τις φωτογραφίες…», είπε χθες ο βοηθός εισαγγελέα Nathan Moss στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Και συνέχισε «…απλά είπαν "δε θέλουμε να τις δούμε, αλλά ορίστε τα χρήματα που σου οφείλουμε"».

Η 48χρονη McDaniel και ο 39χρονος Jacob, εμφανίστηκαν τη Δευτέρα στο δικαστήριο με χειροπέδες και τις στολές των φυλακών και κινδυνεύουν με ισόβια αν τελικά καταδικαστούν.

Η γυναίκα που είναι μητέρα ενός 8χρονου κοριτσιού, έχει πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της το 2014 λαμβάνοντας ένα αξιόλογο ποσό από την κοινή τους περιουσία. Επιπλέον, απέκτησε και αξιόλογη ακίνητη περιουσία, μαζί με το κτηνιατρείο όπου διατηρούσε. Το σατανικό ζευγάρι, έδωσε 10.000 δολάρια σε έναν «μεσολαβητή» ο οποίος θα έβρισκε για λογαριασμό τους έναν πληρωμένο δολοφόνο. Εκείνος όμως αντί να φέρει εις πέρας την αποστολή του, πήγε και κατήγγειλε τα πάντα στην αστυνομία.

«Είναι αρκετά συνηθισμένο το στήσιμο σκηνών δολοφονίας, με τα θύματα να φορούν ματωμένα ρούχα, ειδικό μεικάπ και να ποζάρουν σαν να είναι νεκροί», ανέφερε ο Moss.

Σύμφωνα με το «σενάριο» δολοφονίας, ο σύζυγος υποτίθεται ότι θα σκοτωνόταν κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας και η φίλη του άντρα, θα έπεφτε θύμα απαγωγής. Να σημειωθεί ότι ο Jacob ήθελε να ήταν εκείνος που θα της έριχνε τη θανάσιμη βολή. Ο ίδιος, είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αρχές καθώς έχει ιστορικό ακραίας συμπεριφοράς και οικογενειακής βίας και επανειλημμένως παρενοχλούσε την πρώην σύντροφό του.