ΔΙΕΘΝΗ, Κορωνοϊός

Σε ντοκιμαντέρ κατά του εμβολιασμού ο θρύλος του NBA! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποδέκτης αρνητικών σχολίων έχει γίνει το τελευταίο διάστημα ο παλαίμαχος άσος των Γιούτα Τζαζ, μέλος της… αυθεντικής Dream Team, Hall of Famer και πρώτος σε ασίστ στο ΝΒΑ, Τζον Στόκτον, λόγω της συμμετοχής του σε ντοκιμαντέρ που προωθεί την ιδέα της άρνησης στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και μάλιστα κάνει λόγο για… δική του έρευνα!


«Δεν είναι ο ιός που μας κλέβει την ευκαιρία, αλλά οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις και λένε “όχι, όχι, φοβόμαστε πολύ και θα κατεβάσουμε ρολά. Μείνετε στο σπίτι και να είστε προσεκτικοί”. Τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου ακούνε αυτά τα πράγματα και τα δέχονται ως αλήθεια, όταν εγώ ξέρω έπειτα από έρευνα που έκανα ότι αυτό δεν ισχύει».


Ο 59χρονος λέει ακόμα ότι «θα ήταν έγκλημα για το μπάσκετ αν δεν βλέπαμε τον επόμενο Στεφ Κάρι λόγω των περιορισμών που μας έχουν επιβληθεί για τον κορονοϊό».
Στη σχετική ιστοσελίδα για το ντοκιμαντέρ υπάρχουν ερωτήσεις όπως “Λειτουργούν πραγματικά οι μάσκες;” και “Πώς θα ξέρουμε πραγματικά ότι ένα εμβόλιο COVID είναι ασφαλές;”