ΔΙΕΘΝΗ

Σκότωσε και τεμάχισε την γιαγιά και την σπιτονοικοκυρά του και ανέβασε βίντεο στο Facebook!

Σοκάρει η πράξη ενός 29χρονου στην Ουτίκα της Νέας Υόρκης, ο οποίος σκότωσε και τεμάχισε την 90χρονη γιαγιά του και την 87χρονη σπιτονοικοκυρά του και μία μέρα μετά ανέβασε ένα σχετικό βίντεο στο Facebook..
Ο 29χρονος Naythen Aubain διέπαξε το απίστευτης αγριότητας έγκλημά του, «στο όνομα του Ιησού Χριστού», όπως χαρακτηριστικά είπε μετά από ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του.
Σχεδόν 24 ώρες μετά δημοσίευσε στο Facebook βίντεο που τον έδειχνε να σέρνει κάτι που έμοιαζε με πτώμα σε δρόμο κοντά στο σπίτι του και να το τοποθετεί μέσα σε αυτοκίνητο. Το βίντεο που είχε διάρκεια κάτω του λεπτού κατέβηκε από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Ο 29χρονος συνελήφθη και φορώντας μάσκα, μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών στο δικαστήριο. Σύμφωνα με δημοσιογράφο που βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα, όταν ρωτήθηκε από τον δικαστή για ποιο λόγο διέπραξε το ειδεχθές διπλό έγκλημα, απάντησε: «Το έκανα στο όνομα του Ιησού Χριστού», ενώ δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος και διέκοψε ουκ ολίγες φορές τον δικαστή λέγοντας: «Το έκανα. Την έκοψα σε μικρά κομμάτια… Θα κόψω σε μικρά κομμάτια όποιον δείχνει ασέβεια στον Ιησού Χριστό».
Πληροφορίες που δημοσιεύονται σε τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο νεαρός αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πως έμενε με τη γιαγιά του σε διαμέρισμα που βρισκόταν ακριβώς πάνω από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς.
Τα δύο θύματά του βρέθηκαν διαμελισμένα, με κάποιες ευρήματα να δείχνουν πως η 90χρονη πάλεψε για τη ζωή της.
Στο παρελθόν ο Aubain είχε κάνει 5 χρόνια φυλακή, από το 2008 έως το 2013, για ληστεία και είχε αποφυλακιστεί υπό όρους.