ΔΙΕΘΝΗ

Σόδομα και Γόμορρα στο βρετανικό Κοινοβούλιο: Προφυλακτικά μαζεύουν οι καθαρίστριες!

Στο σεξ και το αλκοόλ φαίνεται ότι εκτονώνουν το στρες που τους προκαλεί το επικείμενο Brexit οι Βρετανοί βουλευτές με τις καθαρίστριες της Βουλής των Κοινοτήτων να δηλώνουν αγανάκτηση με τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και τους εμετούς που είναι αναγκασμένες να μαζεύουν από τους χώρους της, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Espresso.

Όπως αναφέρουν οι «Sunday Times» οι βουλευτές επιδεικνύουν συμπεριφορά «πρωτοετών φοιτητών».

«Οι καθαρίστριες έρχονται αντιμέτωπες με εμετούς και χρησιμοποιημένα προφυλακτικά στα γραφεία που χρησιμοποιούν οι βουλευτές και το προσωπικό τους. Οι καθαρίστριες, όμως, δεν είναι εκεί για να καθαρίζουν τις ακολασίες τους και κάτι τέτοιο δεν συνιστά σωστή χρήση των γραφείων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόσο η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι όσο και η πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων Αντρέα Λίντσομ αναμένεται να λάβουν δραστικά μέτρα, επιβάλλοντας νέους κανονισμούς για την πάταξη της ανάρμοστης συμπεριφοράς των βουλευτών, που έρχεται στο φως σε λίγους μήνες μετά το σκάνδαλο «sexminster», όπου αρκετοί βουλευτές κατηγορήθηκαν για σεξουαλική παρενόχληση.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Βουλής δήλωσε ότι: «Η Βουλή των Κοινοτήτων παρέχει γραφεία στα μέλη του Κοινοβουλίου και στο προσωπικό τους για να τους βοηθήσει να ασκήσουν τα βουλευτικά τους καθήκοντα. Η χρήση των εγκαταστάσεων πρέπει να σχετίζεται με αυτά τα καθήκοντα, όπως ορίζεται στον Κώδικα Συμπεριφοράς των Μελών. Οποιαδήποτε κακή χρήση των εγκαταστάσεων θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν και να διερευνηθεί».