ΔΙΕΘΝΗ

ΣΟΚ! 15χρονος στραγγάλισε την μητέρα του την έθαψε και μετά πήγε στο σχολείο!

Σκότωσε την μητέρα του με τα ίδια του τα χέρια ένας 15χρονος από το DeBary της Φλόριντα, όταν εκείνη άρχισε να τον μαλώνει για τους άσχημους βαθμούς που πήρε στο σχολείο.
Ο 15χρονος Gregory Logan Ramos στραγγάλισε την μητέρα του και στη συνέχεια έθαψε τη σορό της κάτω από ένα πυροσβεστικό σημείο μιας εκκλησίας, ενώ αργότερα ζήτησε από τους φίλους του να τον βοηθήσουν να σκηνοθετήσει τη διάρρηξη του σπιτιού του ώστε να φανεί πως η μητέρα του έπεσε θύμα απαγωγής.
«Πήγε στο δωμάτιό της και άρχισε να τη στραγγαλίζει μέχρι να πεθάνει. Χρησιμοποίησε καρότσι για να φορτώσει το σώμα της σε ένα οικογενειακό φορτηγάκι και στη συνέχεια το έθαψε κάτω από ένα πυροσβεστικό σημείο στην εκκλησία River City, πριν πάει σχολείο».
Στη συνέχεια ζήτησε από τους 17χρονους φίλους του, Dylan Ceglarek και Brian Porras να μπουν στο σπίτι του και να το κάνουν άνω κάτω ώστε να δημιουργήσουν μια εγκληματική σκηνή. Εκείνοι κλώτσησαν την πόρτα, πήραν διάφορα αντικείμενα από το σπίτι και άφησαν αναμμένη τη μηχανή στο βανάκι για να το κάνουν να φαίνεται ρεαλιστικό.
Ο νεαρός κάλεσε την άμεση δράση και ανέφερε διάρρηξη. Παρά τις προσπάθειές του όμως δεν μπόρεσε να ξεγελάσει τους ντετέκτιβ.
Τους είπε πως η μητέρα του τον άφησε στο σχολείο εκείνο το πρωί, αλλά οι συνάδελφοί της στο αρχιτεκτονικό γραφείο που εργάζεται είπαν πως δεν πήγε για δουλειά.
Ο σύζυγός της Danny Cleavanger που βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στο Σιάτλ, έμαθε για το τραγικό συμβάν όταν επέστρεψε στη βάση του.
Ο σερίφης Chitwood είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στον 15χρονο: «Είναι ένας "άψυχος" άνθρωπος που νόμιζε πως θα μας ξεγελάσει όλους. Παρακολουθώντας πόσο ψυχρός, άκαρδος και ραδιούργος ήταν, ήταν κατά την άποψή μου το πιο σοκαριστικό πράγμα για όλους μας. Δεν έχει καμία απολύτως τύψη. Είναι μια από τις πιο ανατριχιαστικές και θλιβερές υποθέσεις που έχω συναντήσει στην καριέρα μου».
Ο νεαρός που έχει παραδεχθεί το έγκλημά του, κρατείται στο τμήμα δικαιοσύνης ανηλίκων της Ντεϊτόνα, ενώ υπό κράτηση βρίσκονται και οι φίλοι του Ceglarek και Porras.