ΔΙΕΘΝΗ

Σοκ και οργή! Βασάνισε με εικονικό πνιγμό την κόρη του επειδή αντιμιλούσε!

Σοκ προκάλεσε στη Ουάσιγκτον η είδηση πως  πατέρας  υπέβαλε στο βασανιστήριο του εικονικού πνιγμού το 7χρονο κοριτσάκι του, επειδή του …αντιμιλούσε!
Ο 27χρονος συνελήφθη όταν η γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο σύντροφός της έκλεισε το στόμα του παιδιού του και στη συνέχεια έριχνε νερό στο πρόσωπο του κοριτσιού, βασανίζοντάς το.
Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, είχε προηγουμένως χτυπήσει βίαια το κορίτσι με μία ζώνη. Στη συνέχεια, έσυρε την 7χρονη στο μπάνιο ενώ εκείνη ούρλιαζε.
Αφού άρπαξε μια πετσέτα και την έβρεξε, ο 27χρονος κάλυψε με αυτή το πρόσωπο του παιδιού, κλείνοντάς του το στόμα με το ένα χέρι. Με το άλλο, άρπαξε μια μεγάλη μπουκάλα νερό και άρχισε να ρίχνει το περιεχόμενό του στο πρόσωπο του κοριτσιού. Η δικαιολογία του 27χρονου πατέρα για αυτή τη συμπεριφορά ήταν «ότι το κορίτσι έλεγε ψέματα και του αντιμιλούσε».
Μόλις τελείωσε το βασανιστήριο, η κοπέλα άρπαξε το κορίτσι και κατέφυγαν μαζί σε κοντινό σούπερ μάρκετ, απ’ όπου κάλεσαν την Αστυνομία.
Μετά τη σύλληψή του, ο 27χρονος  παραδέχτηκε ότι χτύπησε την κόρη του και χρησιμοποίησε νερό. «Μπορεί να ήμουν λίγο υπερβολικός» ήταν το μόνο που είπε!