ΔΙΕΘΝΗ

Σοκ: Κατακρεούργησαν την κολλητή τους γιατί ήταν «πολύ όμορφη»

Σοκ στη Ρωσία έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης δύο εφήβων κοριτσιών. Τα οποία φέρεται να δολοφόνησαν την 17χρονη κολλητή τους φίλη.

Πέταξε τον πεντάχρονο γιο του στον ωκεανό για να μάθει να… κολυμπάει!

Σύμφωνα με τη Daily Mail. Το κορίτσι που δολοφονήθηκε ονομάζεται Βικτόρια Αβερίνα. Και το κατακρεουργημένο σώμα του βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην πόλη Αρκανγκελσκ.

Σύμφωνα με τις αρχές το κορίτσι βασανίστηκε αγρίως πριν χάσει την ζωή του. Με τις δολοφόνους να χτυπούν με απίστευτη μανία στο πρόσωπο της.

Όπως αναφέρει το αστυνομικό ανακοινωθέν. Οι δύο έφηβες δράστριες του εγκλήματος φέρονται να δήλωσαν πως αυτό που πυροδότησε την μανία τους ήταν ότι το θύμα ήταν πάρα πολύ όμορφο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το έγκλημα ήταν τόσο ειδεχθές που πριν την προσαγωγή των δύο νεαρών κοριτσιών οι ρωσικές αρχές είχαν καταλήξει στο σενάριο δράσης μανιακού δολοφόνου.

Κατά την διάρκεια των ανακρίσεων οι δύο κατηγορούμενες υποστήριξαν πως εκτός των άλλων υφίσταντο μπουλινγκ από το θύμα. Το οποίο τους φερόταν αλαζονικά και υποτιμητικά με αυτές να μην μπορούν να αντέξουν άλλο την συμπεριφορά της.

Οι δύο έφηβες είναι αντιμέτωπες με επιβολή κάθειρξης έως και 15 ετών.