ΔΙΕΘΝΗ

ΣΟΚ: Ρωσίδα μοντέλο βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα ένα χρόνο μετά την εξαφάνισή της!

Η Gretta Vedler, 23 ετών, δολοφονήθηκε ένα μήνα αφότου δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάρτηση στην οποία αποκαλούσε τον Βλαντιμίρ Πούτιν «ψυχοπαθή» και προέβλεπε ότι η προσπάθειά του να «ενισχύσει την ακεραιότητα της Ρωσίας» θα κατέληγε σε δάκρυα.

Την 23χρονη ομολόγησε, ένα χρόνο μετά το άγριο έγκλημα, ότι δολοφόνησε ο πρώην σύντροφός της Dmitry Korovin, επίσης 23 ετών.

Στην ομολογία του ανέφερε ότι την στραγγάλισε πάνω σε μια διαμάχη για κάποια χρήματα και όχι για λόγο που σχετίζονταν με τις πολιτικές της απόψεις.

Ο 23χρονος κατέθεσε ότι κοιμήθηκε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου για τρεις νύχτες μαζί με το πτώμα της, το οποίο έβαλε σε μια βαλίτσα που μόλις είχε αγοράσει.

Στη συνέχεια μετέφερε το πτώμα της 300 μίλια μακριά στην περιοχή Lipetsk και το άφησε στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου για περισσότερο από ένα χρόνο.

Συνέχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες και μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του μοντέλου, για να κάνει τους φίλους της να πιστέψουν ότι ήταν ακόμα ζωντανή, είπε στους αστυνομικούς.

Στον φίλο της Evgeniy Foster -μπλόγκερ από το Χάρκοβο, την ουκρανική πόλη που βομβαρδίστηκε από τις ρωσικές δυνάμεις -κινήθηκαν υποψίες ότι κάτι τρέχει με τη νεαρή και βρήκε έναν φίλο του στη Μόσχα που υπέβαλε δήλωση εξαφάνισης. Ετσι ξεκίνησε εν τέλει η έρευνα που κατέληξε στον εντοπισμό της σορού της.