ΔΙΕΘΝΗ

Δεν το χωρά ο νους! Σκότωσε τη γυναίκα και τα παιδιά του πριν αυτοκτονήσει για ένα πλαστό πιστοποιητικό!

Ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού και ο φόβος ενός άντρα ότι θα αποκαλυφθεί η απάτη, ήταν οι λόγοι μιας ασύλληπτης οικογενειακής τραγωδίας στη Γεμανία.

Η οικογένεια βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στο Βραδεμβούργο και οι εισαγγελικές αρχές της Γερμανίας θεωρούν ύποπτο για το έγκλημα τον πατέρα.

Όπως φαίνεται, το ζευγάρι είχε πλαστογραφήσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού της γυναίκας, αλλά ο εργοδότης της το κατάλαβε,

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), η Αστυνομία βρήκε στον τόπο του εγκλήματος επιστολή του 40χρονου πατέρα, στην οποία περιέγραφε ακριβώς αυτό: ότι φοβόταν πως ο ίδιος και η σύζυγός του επρόκειτο να συλληφθούν για την πλαστογράφηση πιστοποιητικού εμβολιασμού της δεύτερης, την οποία ανακάλυψε ο εργοδότης της!

Στην επιστολή ανέφερε ακόμη ότι φοβόταν ότι, εφόσον ο ίδιος και η σύζυγός του συλλαμβάνονταν, οι κοινωνικές υπηρεσίες θα τους αφαιρούσαν την επιμέλεια των παιδιών τους, 4,8 και 10 ετών.

Ο άνδρας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αφού πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγο και τα παιδιά του, αυτοκτόνησε με πυροβόλο όπλο.