ΔΙΕΘΝΗ

Σουμάχερ: η οικογένεια προετοιμάζεται για το μοιραίο

schumacher

 

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε μήνες από το ατύχημα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Μίκαελ Σουμάχερ και οι προβλέψεις των ειδικών είναι δυσοίωνες.

Ο αμερικανός αναισθησιολόγος Γκάρι Χάρτστιν, πρώην επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της Φόρμουλα, μέσω του μπλογκ του υποστήριξε πως το πιθανότερο είναι να μην υπάρξουν ποτέ πια καλά νέα για την υγεία του Σουμάχερ, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ: «Οι πιθανότητες για να ξυπνήσει μειώνονται με το πέρασμα των ημερών και θα γίνουν ελάχιστες μετά από έξι μήνες. Ουδείς σε αυτή την κατάσταση επί ένα χρόνο μπορεί να επανακτήσει τις αισθήσεις του» και συνεχίζει «δεκάδες με έχετε ρωτήσει για την τωρινή κατάσταση του Μίκαελ. Προφανώς δεν έχω άμεση ενημέρωση. Ακόμα, όμως, πιστεύω ότι αν υπήρχαν καλά νέα θα τα γνωρίζαμε» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ενώ την ίδια στιγμή εμφανίζεται σχεδόν σίγουρος πως δεν θα υπάρξουν από εδώ και πέρα καλά νέα για τον Μίκαελ.

«Σε αυτό το σημείο, δε θα είναι παράτολμο να πω ότι η οικογένεια ετοιμάζει ένα δελτίο Τύπου», υποστήριξε χαρακτηριστικά.