ΔΙΕΘΝΗ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της αυτοκτονίας του Ρόμπιν Γουίλιαμς. Ήθελε να πεθάνει…

mimhtai-ton-rompin-gouiliams

Όπως συγκλόνιζε τον κόσμο με τις ερμηνείες του, το ίδιο βαθιά συγκλονίζει και ο θάνατός του. Η απόγνωση και η ψυχική κατάρρευση, δεν τον άφηναν πια, να πολεμήσει την κατάθλιψη. Τα τελευταία λεπτά της ζωής του , δείχνουν ότι ήταν αποφασισμένος… να πεθάνει!

Οι λεπτομέρειες της αυτοκτονίας του ηθοποιού είναι ανατριχιαστικές και δόθηκαν στην δημοσιότητα από τις αρχές σε συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο 63χρονος ηθοποιός κρεμάστηκε με μια ζώνη που είχε δέσει στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας και τον βρήκε νεκρό ο βοηθός του στο σπίτι του στην Καλιφόρνια.

Αυτό που δεν έχει επιβεβαιωθεί είναι εαν βρέθηκε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας του.

6CFA78DB5865BC24FFC244AE09CE609D

Η έρευνα στο δωμάτιο που βρέθηκε νεκρός ολοκληρώθηκε χθες και δεν έδειξε σημάδια πάλης και έτσι οι αρχές κατέληξαν στην αυτοκτονία. Ο 63χρονος ηθοποιός βρέθηκε ντυμένος και καθιστός χωρίς να αναπνέει με μια ζώνη περασμένη στο λαιμό του.

Επίσης, ο αριστερός καρπός του ηθοποιού είχε κοψίματα από έναν σουγιά που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του.

Τον Γουίλιαμς είδε τελευταία ζωντανό η σύζυγός του την Κυριακή στις 22.30 όταν πήγε για ύπνο. Εκείνος πιθανότατα πήγε σε άλλη κρεβατοκάμαρα άγνωστο τι ώρα. Η σύζυγός του έφυγε από το σπίτι το πρωί της Κυριακής στις 10.30 χωρίς να τον δει αφού υπέθεσε ότι κοιμόταν…

article-2722409-2075AE1800000578-459_964x544

Η ώρα περνούσε και ανήσυχος ο προσωπικός του βοηθός που του χτυπούσε την πόρτα και δεν απαντούσε μπήκε στο δωμάτιο και τον βρήκε νεκρό στις 11.45.

Θα χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να δείξουν εαν ο Γουίλιαμς ήταν υπο την επήρρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ