ΔΙΕΘΝΗ

Συναγερμός στο Κολοράντο – Σκοπευτής άνοιξε πυρ σε κλινική -Πληροφορίες για τραυματίες

Πανικός στο πάρκινγκ της κλινικής Οικογενειακού Προγραμματισμού στο Κολοράντο,όταν σκοπευτής άνοιξε πυρ,  με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τέσσερις τραυματίες, μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί. 

Οι άνδρες της αστυνομίας κλήθηκαν στο σημείο μετά από αναφορές για έναν δράστη που άνοιξε πυρ στην κλινική. Οι αρχές ζήτησαν από ανθρώπους που βρίσκονταν σε κοντινό εμπορικό κέντρο να μείνουν μέσα σε αυτό για λόγους ασφαλείας, την ώρα που η New York Post μεταδίδει πως οι τραυματίες είναι τουλάχιστον τέσσερις. 
Το ίδιο ζητήθηκε και από τους κατοίκους της περιοχής, με τις αστυνομικές αρχές να προσπαθούν έτσι να προλάβουν… τα χειρότερα κι αφού νωρίτερα είχαν χαρακτηρίσει την περιοχή "μη ασφαλή". 

Όπως αναφέρουν οι New York Times, μεταφέροντας την κάλυψη τοπικού τηλεοπτικού δικτύου, ο δράστης πυροβολούσε διερχόμενα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ. Οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την λεωφόρο Centennial και από τις δύο κατευθύνσεις, ενώ η τοπική εφημερίδα gazette μεταδίδει πως ένας αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τον δράστη ως έναν άνδρα που φορούσε μακρύ παλτό και καπέλο κυνηγού.