ΔΙΕΘΝΗ

Τη σκότωσε με 80 μαχαιριές επειδή τον χώρισε

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια της δίκης του Τζόρνταν Τέιλορ, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τη φίλη του με 80 μαχαιριές.

 

 

 

Ο 22χρονος φέρεται να ζήλευε παθολογικά την 21χρονη φίλη του Λόρα Ντέιβις και γινόταν όλο και πιο καταπιεστικός. Έτσι, όταν αυτή του ζήτησε να χωρίσουν ο Τέιλορ της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι και τη μαχαίρωσε 80 φορές σε όλο της το σώμα.

«Το απόγευμα της Παρασκευής 3 Ιουλίου η Λόρα Ντέιβις δέχθηκε παρατεταμένη και κτηνώδη επίθεση από αυτόν τον άνδρα με ένα μαχαίρι- μια επίθεση που της άφησε τραύματα από 80 μαχαιριές. Η επίθεση ήταν ευθύ αποτέλεσμα του γεγονότος πως η Λόρα είπε στον κατηγορούμενο ότι η σχέση τους έληξε. Είτε από ζήλια είτε από θυμό είτε από άλλα ανάμικτα συναισθήματα, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε παίρνοντας εκδίκηση"», ανέφερε η διώκουσα αρχή χθες στο Δικαστήριο Chelmsford Crown, όπου διεξάγεται η δίκη.      

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Τζόρνταν ήταν ιδιαιτέρως καταπιεστικός και ήθελε πάντα να έχει τον απόλυτο έλεγχο τόσο της κοπέλας του και της σχέσης τους γενικότερα. Μάλιστα, προσπαθούσε να παρέμβει σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς της, μέχρι και στο ποια ρούχα θα φορούσε και ποια όχι, ενώ φέρεται να μην της επέτρεπε να φορά ούτε κοντομάνικες μπλούζες.      

Η κοπέλα δέχθηκε την επίθεση έξω από την Horse & Pony Protection Society του Έσεξ, όπου εργαζόταν.   Όταν η Αστυνομία κλήθηκε στο μέρος τους συμβάντος από έναν περαστικό που άκουσε τις φωνές της Λόρα, βρήκε την 21χρονη σε μια λίμνη αίματος και τον Τζόρνταν να στέκεται ακριβώς δίπλα της.

«Προσπαθούσε να μιλήσει αλλά το μόνο που κατάφερε να ψιθυρίσει ήταν 'Βοήθεια', αλλά μετά βίας ακουγόταν η φωνή τη», ανέφεραν οι αστυνομικοί στη μαρτυρία τους. 

 Η Λόρα πέθανε σε ένα κοντινό νοσοκομείο στις 10.27 μ.μ., μόλις 2 ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε.