ΔΙΕΘΝΗ

Τη συνόδεψε σπίτι της και την βίασε! (ΦΩΤΟ)

Έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια του ανθρώπου που προσφέρθηκε να τη βοηθήσει μία νεαρή γυναίκα από το Μπρούκλιν, η οποία, μετά από μια βραδιά διασκέδασης, εμπιστεύθηκε έναν ευγενικό άγνωστο άνδρα να τη συνοδέψει σπίτι της, για να πέσει έπειτα θύμα μιας βάναυσης σεξουαλικής  επίθεσης.

Το 20χρονο θύμα προσπαθούσε να βάλει τη μεθυσμένη φίλη της σε ένα ταξί προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα γυρνούσε με ασφάλεια σπίτι της. Τότε, ένας νεαρός άνδρας με αλογοουρά πλησίασε τις δύο κοπέλες και προσφέρθηκε να τις βοηθήσει. Ο ίδιος μετέφερε την ζαλισμένη από το αλκοόλ κοπέλα σε ένα σημείο όπου θα μπορούσαν να βρουν ταξί, περίμενε μαζί με τα δύο κορίτσια και μετά έβαλε την μεθυσμένη νεαρή στο αμάξι, δίνοντας τις οδηγίες και τα χρήματα στον οδηγό. 
Έπειτα, ρώτησε την 20χρονη, η οποία ήταν νηφάλια, αν ήθελε να τη συνοδέψει με τα πόδια στο σπίτι της. Εκείνη δέχτηκε, εντυπωσιασμένη από την ευγένεια του άγνωστου άνδρα.
Όμως, περνώντας από ένα σκοτεινό πάρκο, ο άγνωστος άνδρας παρέσυρε την 20χρονη ανάμεσα στα δέντρα και τη ρώτησε αν ήθελε να κάνουν σεξ. Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο νεαρός τη βίασε και την ξυλοκόπησε. Έπειτα τράπηκε σε φυγή με το πορτοφόλι και το κινητό της.
Η νεαρή κοπέλα κατάφερε να βγει στον δρόμο και να κάνει σήμα σε έναν οδηγό, ζητώντας του να καλέσει ασθενοφόρο. Τελικά, η άτυχη νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει. 
Η αστυνομία του Μπρούκλιν έχει δώσει στη δημοσιότητα μια θολή φωτογραφία του υπόπτου από κάμερα ασφαλείας, ωστόσο μέχρι στιγμής ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.