ΔΙΕΘΝΗ

Το εξαφανισμένο Μπόινγκ των Μαλαισιανών Αερογραμμών θα «χτυπήσει» την 11η Σεπτεμβρίου – Τα τρελά σενάρια, που έχουν προκαλέσει πανικό!

Σενάρια, συνωμοσίας, ιστορίες βγαλμένες από ταινίες επιστημονικής φαντασίας ή βάσιμα στοιχεία. Ό,τι και να συμβαίνει, ο απλός κόσμος, που έκλαψε χιλιάδες ανθρώπινες ζωές μετά το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, δεν αντέχει να παίζουν με τρομοκρατικά σενάρια και να ζει μια διαρκή αγωνία, για την επόμενη επίθεση…

Οι αμερικανικές Αρχές προειδοποιούν ότι ισλαμιστές αντάρτες ετοιμάζουν τρομοκρατικές επιθέσεις στην επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, και βασίζουν τις υποψίες τους, μεταξύ άλλων, στην εξαφάνιση του Μπόινγκ των Μαλαισιανών Αερογραμμών, αλλά και 11 ακόμη εμπορικών αεροσκαφών που χάθηκαν στη Λιβύη.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», που επικαλείται αμερικανικές πηγές, πρόκειται για εμπορικά αεροσκάφη τα οποία έχουν εξαφανιστεί από το διεθνές αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οι αμερικανικές αρχές εξέδωσαν προειδοποιήσεις για την αποσταθεροποίηση της Λιβύης, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στο σενάριο ότι, τα αεροσκάφη αυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τρομοκρατικές επιθέσεις την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, αναφέρουν πηγές που είχαν πρόσβαση στις ανακοινώσεις της αμερικανικής κυβέρνησης και μίλησαν για το περιεχόμενό τους στον αμερικανικό ειδησεογραφικό ιστότοπο με συντηρητική κατεύθυνση, «Washington Free – Beacon».

O Σεμπάστιαν Γκόρκα, ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας, δήλωσε σε αμερικανικό ιστότοπο ότι τα αεροσκάφη αυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τρομοκρατικές επιθέσεις στη Βόρεια Αφρική ή σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στη Σαουδική Αραβία.

Την ίδια ώρα, τo μυστήριο με το εξαφανισμένο αεροσκάφος των Malaysia Airlines ενισχύει τους φόβους των Αμερικανών για επικείμενα κτυπήματα των τρομοκρατών την αποφράδα ημέρα που εδραίωσε το φόβο της τρομοκρατίας. Από τις 8 Μαρτίου, όταν εξαφανίστηκε από το χάρτη το αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση ΜΗ370 από την Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο παραμένει άφαντο παρά την γιγαντιαία επιχείρηση έρευνας με τη συμμετοχή πολλών κρατών.