ΔΙΕΘΝΗ

Το τελευταίο αντίο στην 20χρονη που αυτοκτόνησε σε θαλαμηγό δισεκατομμυριούχου

Έπεσε η αυλαία στην τραγική ιστορία θανάτου της Sinead Mcnamara που βρέθηκε κρεμασμένη στο πίσω μέρος της θαλαμηγού του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου Alberto Bailleres στην Κεφαλονιά πριν από περίπου δυο εβδομάδες.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και απλός κόσμος συγκεντρώθηκε στο Port Macquarie της Αυστραλίας όπου έγινε η κηδεία της 20χρονης κοπέλας. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέρφια της Sinead οι οποίοι δεν μπορούσαν στιγμή να κρατήσουν τα δάκρυά τους ενώ πνίγονταν στις αγκαλιές των φίλων της άτυχης κοπέλας.

Η οικογένεια είχε καλέσει όσους ήθελαν να παρευρεθούν στην τελετή για να αποτίσουν φόρο τιμής να φορέσουν τα ρούχα που θα ήθελε η ίδια να φορέσουν όπως και έγινε. Παράλληλα κάλεσε όσους θρηνούν για τον άδικο και ξαφνικό χαμό της να σταματήσουν σε κάποιο σημείο που να φαίνεται ο ωκεανός και να προσευχηθούν για την ψυχή της Sinead. Μετά την ολιγόλεπτη τελετή όλοι επισκέφθηκαν το μέρος που σύχναζε η Sinead και μοιράστηκαν με τους γονείς και τα αδέρφια παλιές ευτυχισμένες στιγμές που είχε ζήσει ο καθένας ξεχωριστά με την 20χρονη.
Την ίδια ώρα που η οικογένεια θρηνεί και ζητά απαντήσεις σε συγκεκριμένα καίρια ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της 20χρονης, ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού κατέθεσαν στις ελληνικές αρχές πως η Sinead είχε κάποια ερωτική απογοήτευση αφού πρόσφατα είχε χωρίσει.

Ωστόσο ούτε η οικογένεια ούτε η 20χρονη μέσα από τα προσωπικά της social media είχε αναφέρει πως είχε κάποια σχέση. Πάνω σε αυτό το στοιχείο οι συντάκτες των ξένων δημοσιευμάτων από Αυστραλιανά μέσα αναρωτιούνται για πιο λόγο μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού κατέθεσαν αυτό το στοιχείο τη στιγμή που δεν έχει αναφέρει κάτι σχετικά, η οικογένεια της Sinead. Επίσης αναρωτιούνται γιατί τόσο καιρό ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος Alberto Bailleres δεν έχει δηλώσει κάτι σχετικά με την υπόθεση.