ΔΙΕΘΝΗ

Τον βρήκαν τσιμεντωμένο μέσα σε μπαούλο!

Τσιμεντωμένος μεσα σε ένα μπαούλο βρέθηκε ο Βραζιλιάνος ηθοποιός, Jefferson Machado, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τον Ιανουάριο.

Η σορός του γνωστού ηθοποιού βρέθηκε στο μπαούλο που ήταν θαμμένο 6,5 μέτρα κάτω από τη γη σε ένα ακίνητο στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το 44χρονο θύμα μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το ακίνητο στο οποίο βρέθηκε το μπαούλο με τη σορό του θύματος, ανήκει σε μια γυναίκα που δήλωσε ότι το έχει νοικιάσει σε κάποιον άνδρα, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία του γνωστού ηθοποιού.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 44χρονος άνδρας που ζούσε στο Ρίο ντε Τζανέιρο εκτιμάται ότι γνώριζε το άτομο που νοίκιασε το ακίντο που βρέθηκε το πτώμα και εθεάθη να μπαίνει σε αυτό πριν από περίπου ένα μήνα.

«Ο Jefferson δολοφονήθηκε εν ψυχρώ και βάναυσα από αδίστακτους» έγραψε στο προφίλ του ηθοποιού στο Instagram η φίλη του, Cintia Hildsendeger.

Η εξαφάνιση του ηθοποιού τον Ιανουάριο

Η τελευταία δουλειά του Machado στην τηλεόραση ήταν στη σαπουνόπερα Reis το 2022.

Τελευταία φορά που τον είδαν ήταν στις 27 Ιανουαρίου και η εξαφάνισή του δηλώθηκε επίσημα στις 9 Φεβρουαρίου.

Η οικογένεια του 44χρονου έμαθε ότι είχε εξαφανιστεί όταν μια μη κυβερνητική υπηρεσία επικοινώνησε μαζί τους για να τους πει ότι τα οκτώ σκυλιά του ηθοποιού ήταν παρατημένα σε κακή κατάσταση στο σπίτι του στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

«Μου είπε ότι του έπεσε το κινητό στην τουαλέτα» λέει η μητέρα του

Συγκλονισμένη η 73χρονη μητέρα του ηθοποιού, Maria das Dores, δήλωσε στο πρακτορείο Notícias do Dia ότι μίλησε για τελευταία φορά μαζί του στις 29 Ιανουαρίου και της είπε ότι ήταν στο Σάο Πάολο για μια δουλειά και ότι έμενε στο σπίτι ενός φίλου.

Η μητέρα του ανησύχησε όταν σταμάτησε να την παίρνει τηλέφωνο και όπως λέει της έστειλε μόνο κάποια ανορθόγραφα μηνύματα. Επίσης της είπε ότι το κινητό του είχε πέσει στην τουαλέτα και γι’ αυτό δεν μπορούσαν να κάνουν βιντεοκλήση.