ΔΙΕΘΝΗ

Του ακρωτηρίασαν το μόριο γιατί σφήνωσε για μέρες σε μπουκάλι!

Είναι σίγουρα μια παράξενη υπόθεση, όχι πως δεν έχει υπάρξει στα ιατρικά χρονικά. Ένας 50χρονος άντρας από την Ονδούρα αναγκάστηκε να χάσει τον ανδρισμό του εξαιτίας ενός επικίνδυνου σεξουαλικού παιχνιδιού.

 

 

Όπως αναφέρει η Huffington Post, οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το μόριο του άντρα καθώς είχε σφηνώσει για τέσσερις ημέρες σε μπουκάλι που χρησιμοποίησε για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορμές. Ο άντρας, έπειτα από τέσσερα 24ωρα, αναγκάστηκε να καταφύγει σε νοσοκομείο της χώρας για βοήθεια όπου τον ενημέρωσαν ότι η κατάσταση του αναπαραγωγικού του οργάνου ήταν τέτοια που έπρεπε να ακρωτηριαστεί – τα κύτταρα είχαν αρχίσει να υφίστανται νέκρωση. 

Την επέμβαση πραγματοποίησε ο ουρολόγος Δρ. Dennis Chirinos ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις του, ο ασθενής εφεξής δε θα μπορεί να έχει σεξουαλικές σχέσεις. 

"Ο ασθενής επειδή δεν είχε σύζυγο ή φιλενάδα, ήθελε να εκτονώσει τη σεξουαλική του ορμή. Οπότε, έβαλε το μόριό του σε ένα μπουκάλι το οποίο προκάλεσε το θάνατο και τη νέκρωση του μορίου του", είπε και συμπλήρωσε: "Όταν ήρθε στο νοσοκομείο μετά από τέσσερις ημέρες, έπρεπε να το ακρωτηριάσουμε όλο γιατί ήταν τελείως νεκρό. Όταν βάζεις το πέος σου σε ένα μπουκάλι, προκαλείται στένωση στα αγγεία και μέσα σε τέσσερις ώρες μπορεί να το χάσεις".

Ο γιατρός, επανατοποθέτησε την ουρήθρα προκειμένου ο 50χρονος να μπορεί να ουρεί.