ΔΙΕΘΝΗ

Τραγικό: 16χρονη θύμα bullying κρεμάστηκε στις τουαλέτες του σχολείου!

Η Dagmara Przybysz από την Πολωνία, ζούσε για σχεδόν 10 χρόνια με τους γονείς της στη Βρετανία. Η Dagmara κρεμάστηκε τον περασμένο Μάιο στις τουαλέτες του σχολείου της.
Όπως δείχνει η έρευνα, που συνεχίζεται έως και σήμερα, το κορίτσι ήταν θύμα ενδοσχολικού εκφοβισμού. Σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία για bullying σε μια προσπάθεια να φανεί αν τα σκληρά πειράγματα και ο ρατσισμός από τους συμμαθητές της έπαιξαν ρόλο στον θάνατό της.
Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας, το κορίτσι δεχόταν bullying από συμμαθήτριες της, όπως επιβεβαίωσαν άλλα παιδιά που φοιτούν στο σχολείο και την γνώριζαν.
«Είχαμε αυτό το τραγικό περιστατικό και δεν θέλουμε να υπάρξει άλλο», είπε χαρακτηριστικά η διευθύντρια του σχολείου.


Μιλώντας για την απώλεια τη 16χρονης, η συντετριμμένη γιαγιά της Zofia Dobek είπε πως δεν ήξερε πώς να εξηγήσει γιατί οι συμμαθητές της κυνηγούσαν την Dagmara και την έκαναν να νιώθει στο περιθώριο το διάστημα πριν τον θάνατό της.
«Όταν έγινε 16 ούτε ένας συμμαθητής της δεν της είπε χρόνια πολλά. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Γιατί; Ήταν ένα τόσο αξιαγάπητο κορίτσι, γεμάτο ζωή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τους άρεσε. Τώρα λένε πως η εγγονή μου είχε ψυχολογικά προβλήματα. Δεν είχε όμως», τόνισε στη Daily Mail.