ΔΙΕΘΝΗ

Τραγικό: Ήταν νεκρός πέντε ώρες μέσα σε τρένο και δεν το κατάλαβε κανείς!

Ένας νεκρός παρέμεινε στο τρένο για πέντε ώρες, χωρίς να το παρατηρήσει κανείς.

Ο 60χρονος άνδρας πέθανε από καρδιακή προσβολή μετά την επιβίβασή του σε τρένο στον σταθμό Manchester Piccadilly.

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, επρόκειτο να βγει από το τρένο οκτώ λεπτά αργότερα στο Στόκπορτ – αλλά το πτώμα του μεταφέρθηκε στο Bournemouth, 402 χλμ. παρακάτω.

Ο άντρας φέρεται να πέθανε σε κάποιο σημείο κατά μήκος της διαδρομής μετά την επιβίβαση της υπηρεσίας Cross Country στις 6.27 μ.μ. το Σάββατο.

Ένας καθαριστής στο Bournemouth εντόπισε τον νεκρό στην κεντρική αποθήκη τρένων της πόλης.

Μια πηγή είπε στην εφημερίδα ότι ο θάνατος του άνδρα πιθανότατα έγινε απαρατήρητος λόγω των μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού στο δίκτυο.

Οι Βρετανοί έχουν διαταχθεί να χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μόνο για αναγκαία ταξίδια ή εάν είναι εργαζόμενοι, προκειμένου να επιβραδύνουν την εξάπλωση του δολοφονικού ιού.

Η πηγή εξήγησε ότι οι υπαλληλοι διατάχθηκαν να μην αλληλεπιδρούν με τους επιβάτες λόγω της επιδημίας Covid-19.

«Δεν περνούν από τα βαγόνια ελέγχοντας εισιτήρια για να επιβεβαιώσουν ότι όλοι είναι εντάξει, όπως συνήθως. Ο μόνος στόχος τους είναι η αποστολή τραίνων με ασφάλεια. Περνούν το υπόλοιπο ταξίδι στο γραφείο τους» πρόσθεσε.

«Αυτός ο φτωχός ήταν νεκρός στο τρένο πέντε ώρες πριν βρεθεί, κάτι που είναι θλιβερό σε μια πολιτισμένη κοινωνία» ανέφερε.

Η βρετανική αστυνομία μεταφορών λέγεται ότι διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το δεύτερο το περιστατικό στις υπηρεσίες Cross County τις τελευταίες εβδομάδες κατά τη διάρκεια της καραντίνας του Ηνωμένου Βασιλείου.