ΔΙΕΘΝΗ

Τραγικό λάθος! Άντρας στις ΗΠΑ προσπαθούσε να πυροβολήσει αρκούδα σκότωσε τον αδερφό του και αυτοκτόνησε

Τραγωδία στις ΗΠΑ όπου ένας άντρας σκότωσε τον αδερφό του, ενώ προσπαθούσε να πυροβολήσει μία αρκούδα. Όταν κατάλαβε το τραγικό λάθος του, αυτοκτόνησε.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, στο Όρεγκον των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας άνδρας φέρεται να σκότωσε τον αδελφό του, καθώς γέμιζε βιαστικά όπλο για να ρίξει σε αρκούδα και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Μάλιστα ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκαν, τηλεφώνησε στην άμεση δράση όταν έγινε η τραγωδία. «Ειδοποίησε πως είχε πυροβολήσει κατά λάθος τον αδελφό του καθώς γέμιζε όπλο επειδή μια αρκούδα είχε μπει στην ιδιοκτησία του», ανέφερε την Τετάρτη το γραφείο του σερίφη στην κομητεία Τζόζεφιν, στις βορειοδυτικές ΗΠΑ.

«Όταν έφθασαν, οι αστυνομικοί βρήκαν άνδρα νεκρό, με τραύμα από σφαίρα. Ελέγχοντας το υπόλοιπο οίκημα, βρήκαν δεύτερο άνδρα νεκρό, με τραύμα που φαινόταν πως προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του», κατά την ίδια πηγή.

Διενεργείται έρευνα για το περιστατικό, στο οποίο δεν μοιάζει πάντως να ενεπλάκη κανείς άλλος. «Φαίνεται ότι ο άνθρωπος αυτός αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του αφού τηλεφώνησε στην άμεση δράση», κατά το γραφείο του σερίφη.