ΔΙΕΘΝΗ

Τραγικός θάνατος για κοριτσάκι στην Φλόριντα! Θάφτηκε σε τρύπα που έσκαβε στην παραλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι, σε παραλία της Φλόριντα, όταν κατέρρευσε η άμμος στην τρύπα που έσκαβε, ενώ συγκλονιστικά πλάνα κατέγραψαν λουόμενους να προσπαθούν να σώσουν το νεαρό κορίτσι που είχε παγιδευτεί.

Το κορίτσι, που πιστεύεται ότι ήταν περίπου 7 ετών, είχε σκάψει μια τρύπα βάθους πάνω από 1,5 μέτρο σε μια παραλία στο Lauderdale-by-the-Sea στο Fort Lauderdale γύρω στις 3 μ.μ., τοπική ώρα, της Τρίτης, όταν αυτή κατέρρευσε πάνω της και σε ένα 7χρονο αγόρι, μετέδωσε το NBC Miami.

Το βάρος της άμμου έθαψε εντελώς το κορίτσι, ενώ το αγόρι θάφτηκε μέχρι το στήθος.

Το βίντεο που εξασφάλισε το CBS Miami έδειξε τους ανθρώπους να ξεθάβουν άμμο από την τρύπα καθώς προσπαθούσαν να σώσουν το παγιδευμένο κορίτσι.

Οι πυροσβέστες εθεάθησαν να χρησιμοποιούν φτυάρια και σανίδες για να απομακρύνουν την άμμο από την τρύπα, καθώς προσπαθούσαν να προσεγγίσουν το κορίτσι κατά τη διάρκεια της διάσωσης.

«Ήταν ένα αδιανόητο δυστύχημα», δήλωσε στην εφημερίδα Miami Herald η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Αποκάλυψε ότι το κορίτσι είχε σταματήσει να αναπνέει όταν έφτασαν οι διασώστες.

Οι τραυματιοφορείς προσπάθησαν να την επαναφέρουν, ενώ μετέφεραν εσπευσμένα την ίδια και το αγόρι στο Broward Health Medical Center.Το κορίτσι κηρύχθηκε νεκρό κατά την άφιξη, επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

«Ακολουθούσαμε τεχνικές διάσωσης για να προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε τον σφυγμό της και δεν επανήλθε ποτέ και κηρύχθηκε νεκρή στο νοσοκομείο», δήλωσε. Το αγόρι ευτυχώς ήταν σε σταθερή κατάσταση.

Δεν είναι σαφές αν τα παιδιά ήταν ντόπιοι ή τουρίστες που επισκέπτονταν την παραλία. Οι ταυτότητές τους προς το παρόν αποκρύπτονται λόγω της ηλικίας των θυμάτων. Ένας μάρτυρας μοιράστηκε ένα βίντεο με το αγόρι να απομακρύνεται εσπευσμένα από τις πρώτες βοήθειες αφού ανασύρθηκε από την τρύπα στην άμμο, σύμφωνα με το NBC Miami.

Παραμένει ασαφές πόση ώρα το κορίτσι ήταν παγιδευμένο κάτω από την άμμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά έσκαβαν την τρύπα μαζί με κάποιους ενήλικες πριν αυτή καταρρεύσει. Η έρευνα για το πώς συνέβη η μοιραία κατάρρευση βρίσκεται σε εξέλιξη, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.