ΔΙΕΘΝΗ

Τραγωδία στη Ρωσία: Νεκρά παιδιά μετά από πυροβολισμούς σε σχολείο! Αυτοκτόνησε ο δράστης (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρόμος στο Ιζέβσκ της Ρωσίας, όπου ένας μαυροντυμένος άνδρας αιματοκύλησε σχολείο της πόλης και αυτοκτόνησε!

Ο ένοπλος άνδρας εισέβαλε σήμερα σε σχολείο στην πόλη Ιζέβσκ της Ρωσίας και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τουλάχιστον εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων και πέντε παιδιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση τοπικών Αρχών,  περίπου 20 άτομα τραυματίστηκαν από τις σφαίρες του ενόπλου, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Δημοσιογράφος του BBC, επικαλούμενος κρατική υπηρεσία της Ρωσίας, αναφέρει ότι οι εννέα νεκροί περιλαμβάνουν δυο εκπαιδευτικούς, δύο φρουρούς και πέντε μαθητές.

https://twitter.com/i/status/1574303329412333573

Ο μαυροντυμένος δράστης φέρεται να εισέβαλε στο 88ο Δημοτικό Σχολείο την ώρα του μαθήματος και να άρχισε να πυροβολεί, προτού τελικά στρέψει το όπλο στον εαυτό του.

Ο κλάδος του υπουργείου Εσωτερικών που είναι αρμόδιος για την περιφέρεια της Ουντμουρτίας, πρωτεύουσα της οποίας είναι η Ιζέφσκ, ανακοίνωσε νωρίτερα πως ο ένοπλος αυτοκτόνησε και πως 20 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Ο κυβερνήτης της Ουντμουρτίας Αλεξάντρ Μπρετσάλοφ δήλωσε, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA, πως άγνωστος εισέβαλε στο σχολείο και σκότωσε ένα φρουρό ασφαλείας.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως υπάρχουν νεκροί και τραυματίες μεταξύ των μαθητών.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα έφτασαν μέσα σε λίγη ώρα στο σχολείο και ξεκίνησαν να απομακρύνουν τους έντρομους μαθητές.

https://twitter.com/i/status/1574304498000056321