ΔΙΕΘΝΗ

Τροχαίο για τον Μπόρις Τζόνσον έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης, 17.06.2020, την στιγμή που ο Μπόρις Τζόνσον έφευγε από το Κοινοβούλιο, με τον άντρα να κατευθύνεται προς την πανάκριβη Jaguar που μετέφερε τον πρωθυπουργό.

Άνδρες ασφαλείας και αστυνομικοί έσπευσαν να τον εμποδίσουν, με το όχημα που μετέφερε τον Τζόνσον να φρενάρει απότομα και το πίσω όχημα να… πέφτει πάνω του!

Ο διαδηλωτής διαμαρτύρονταν για τις τουρκικές πρακτικές εναντίον των Κούρδων στο Ιράκ και αμέσως μετά το ατύχημα που προκάλεσε με την… αξίας 54.000 λιρών Jaguar του πρωθυπουργού της χώρας, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

 

Η Downing Street επιβεβαίωσε πως ο Τζόνσον βρίσκονταν μέσα στο όχημα την στιγμή του ατυχήματος, το οποίο σημειώθηκε μόλις λίγα μέτρα από το σημείο που ο τρομοκράτης Khalid Masood έπεσε με το όχημά του στις πύλες του Κοινοβουλίου τον Μάρτιο του 2017, σκοτώνοντας πέντε ανθρώπους.