ΔΙΕΘΝΗ

Τρόμος σε παράσταση μικρών παιδιών! Κατέρρευσε η σκηνή – Νεκρή μία μαθήτρια! (ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ)

Σοκ προκαλεί η στιγμή που καταρρέει μία θεατρική σκηνή πάνω στην οποάα βρίσκονται εκατοντάδες παιδιά, με αποτέλεσμα μία 13χρονη να χάσει τη ζωή της.

Τη σοκαριστική στιγμή της κατάρρευσης της θεατρικής σκηνής στην Κίνα, ενώ επάνω της βρίσκονταν εκατοντάδες παιδιά και ενήλικες, καταγράφει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.


Το τραγικό ατύχημα, που προκάλεσε τον θάνατο μιας 13χρονης κοπέλας και τον τραυματισμό ακόμα 14 ατόμων, σημειώθηκε στην πόλη Τσανγκτσόου, κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν χορού στο θέατρο «Χρυσό Χρυσάνθεμο».

Αμέσως, άτομα από το κοινό – κυρίως κηδεμόνες των παιδιών – έτρεξαν να βοηθήσουν. Σύμφωνα με την Daily Mail, η πυροσβεστική χρειάστηκε περίπου 20 λεπτά για να απεγκλωβίσει τα παιδιά, μερικά από τα οποία είχαν παγιδευτεί κάτω από βαριά κομμάτια ξύλου.

Δύο από τους τραυματίες, που σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ είναι στην πλειοψηφία τους παιδιά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.


Υπό κράτηση έχουν τεθεί τρεις εκ των διοργανωτών του event, αφού υπάρχουν υποψίες ότι η συγκέντρωση ατόμων στη σκηνή ήταν πολύ μεγαλύτερη από το επιτρεπτό όριο. Οι ίδιοι αναφέρουν πάντως ότι δεν ευθύνονται, και ότι η σκηνή κατέρρευσε λόγω της παλαιότητάς της.