ΔΙΕΘΝΗ

Βίαζε τον 16χρονο φίλο της κόρης της!

Χειροπέδες σε γυμνάστρια από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ που προπονούσε μαζορέτες, έβαλαν οι αστυνομικοί, καθώς κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση ανήλικου.

Για τη δράση της 45χρονης Τζένιφερ Χόκινς προέκυψαν λεπτομέρειες και μηνύματα με τα οποία φέρεται να προσέλκυσε ένα 16χρονο αγόρι και να προέβη σε σεξουαλική πράξη μαζί σε περισσότερες από 300 φορές.

Η προπονήτρια των δημόσιων σχολείων του Μουρ ερευνήθηκε από την αστυνομία τον Ιανουάριο, αφού το 21χρονο σήμερα θύμα κατηγόρησε τη Χόκινς για βιασμό.

Μετά από ένορκη βεβαίωση αποκαλύφθηκε ότι το θύμα το οποίο βρίσκεται σήμερα σε κέντρο αποτοξίνωσης έστειλε επιστολή στους υπαλλήλους της περιφέρειας στην οποία περιέγραφε με λεπτομέρειες την υποτιθέμενη κακοποίηση.

Η «σχέση» φέρεται να ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν το θύμα ήταν δευτεροετής και οι περισσότερες σεξουαλικές συναντήσεις έλαβαν χώρα στο σπίτι της Χόκινς, όπου το θύμα πήγαινε για φαγητό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία το θύμα είχε μετακομίσει στο σπίτι της Χόκινς, καθώς ο νεαρός ήταν ο φίλος της κόρης της.

Η Χόκινις αρχικά αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, αλλά αργότερα παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική σχέση με τον μαθητή όταν ήρθε αντιμέτωπη με τις αρχές.

Τα μηνύματα αποκάλυψαν ότι η Χόκινς θύμωνε με το θύμα αν είχε μάτια για άλλες γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φέρεται να της είπε ότι δεν ήθελε ρομαντική σχέση μαζί της.

Το θύμα έστειλε μήνυμα στη Χόκινς που έγραφε σύμφωνα με την ένορκη βεβαίωση: «Σε θέλω στη ζωή μου, απλά δεν θέλω ερωτική σχέση».