ΔΙΕΘΝΗ

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Η στιγμή που νεαροί γρονθοκοπούν δύο κοπέλες μέσα σε λεωφορείο στο Λονδίνο!

Σοκ προκαλεί βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα με αφορμή τη δίκη για την επίθεση νεαρών σε δύο γυναίκες στο Λονδίνο επειδή δεν φιλήθηκαν στο στόμα.

H επίθεση στις δύο γυναίκες είχε σημειωθεί στις 30 Μαΐου και αυτές τις μέρες εκδικάζεται σε δικαστήριο της Βρετανίας.

Οι δύο ομοφυλόφιλες γυναίκες δέχθηκαν επίθεση από ομάδα νεαρών σε λεωφορείο στο Λονδίνο -σε νυχτερινό δρομολόγιο στο Κάμντεν -επειδή αρνήθηκαν να φιλήσουν η μια την άλλη.
Η 28χρονη Μελάνια Γκέιμονατ και η φίλη της Κριστίν Χάνιγκαν ήταν στο πάνω όροφο του διώροφου λεωφορείου, όταν οι νεαροί δράστες τους ζήτησαν να προχωρήσουν σε σεξουαλικές πράξεις με αυτές να αρνούνται.
Στη συνέχεια του βίντεο φαίνεται η Χάνιγκαν να κατευθύνεται προς έναν από τους νεαρούς ο οποίος της έχει πάρει την τσάντα.
Τότε ο νεαρός αρχίζει να γρονθοκοπεί και την Χάνιγκαν αλλά και την Γκέιμονατ που έσπευσε προς βοήθειά της.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να μιλήσω για επίθεση μίσους αλλά είναι ξεκάθαρο ότι οι νεαροί έβαλαν στόχο το ζευγάρι και συμπεριφέρθηκαν απρεπώς» είπε η δικαστής που εκδίκασε την υπόθεση.
Οι τρεις νεαροί κατηγορούμενοι, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών παραδέχθηκαν ότι απείλησαν τις δύο γυναίκες και ότι, μεταξύ άλλων, τους πέταξαν και λεφτά αν και οι δύο εξ αυτών γελούσαν στη θέα του βίντεο.