ΔΙΕΘΝΗ

Βρήκε στα νυφικά της παπούτσια μήνυμα από την νεκρή μητέρα της!

Μια συγκλονιστική ιστορία κάνει τον γύρο του κόσμου, για μια νύφη που έχασε την μητέρα της πριν τον γάμο. Η 38χρονη Έμα, έχασε την μητέρα της από καρκίνο στους πνεύμονες λίγους μήνες πριν τον γάμο της.

Ωστόσο, η μαμά της φρόντισε να είναι «μαζί» της εκείνη την ημέρα με έναν πολύ ιδιαίτερο και τρυφερό τρόπο.

Χωρίς η Έμα να έχει την παραμικρή ιδέα, έστειλε mail στο κατάστημα που θα έφτιαχνε τα νυφικά της παπούτσια. Η κοπέλα πήγε να παραλάβει τα παπούτσια της αλλά δεν είχε ιδέα για αυτό που την περίμενε.

«Δεν είχα ιδέα για τα παπούτσια. Ο αρραβωνιαστικός μου το γνώριζε, αλλά εγώ έπαθα σοκ. Έβγαλα έξω το ένα παπούτσι και είδα μέρος του μηνύματος. Δεν φανταζόμουν ποιος θα μπορούσε να είναι. Όταν συνειδητοποίησα πως ήταν από τη μητέρα μου κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να ανασάνω και να μιλήσω από τα κλάματα. Δεν έλαβα γράμμα, δεν της είχε απομείνει χρόνος. Επομένως το γράμμα στα παπούτσια είναι πολύ σημαντικό για μένα».

Η Έμα δημοσίευσε την ιστορία της στο Facebook και έγινε αμέσως viral.

Η κυρία που έχει το κατάστημα με τα παπούτσια είπε πως λίγο καιρό αφού πήγε η Έμα στο μαγαζί δέχθηκε ένα μήνυμα από τη μητέρα της που της έλεγε πως θέλει να πληρώσει τα παπούτσια γιατί δεν θα τα καταφέρει μέχρι τον γάμο της κόρης της.

«Είναι το πιο συναισθηματικά φορτισμένο ζευγάρι παπουτσιών που έχω φτιάξει. Ελπίζω την ημέρα εκείνη να της δώσει λίγη ανακούφιση. Θα είναι σαν να τη συνοδεύει η μητέρα της στον γάμο».