ΔΙΕΘΝΗ

Υποστήριξε πως δεν… κατάλαβε ότι ήταν 14 ετών το αγόρι που αποπλάνησε η 32χρονη και αθωώθηκε!

Η 32χρονη μητέρα τριών παιδιών από τον Γλόστερσαϊρ της Βρετανίας που οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη επειδή έκανε σεξ με ένα αγόρι 14 ετών, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι γνώριζε την ηλικία του εφήβου όταν τον κάλεσε σπίτι της και τον οδήγησε στο κρεβάτι.

«Δεν μου είπε τι τάξη πήγαινε» και «δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι ανήλικος» υποστήριξε στο δικαστήριο η Τέα Βίνσεντ προκειμένου να δικαιολογήσει τις πράξεις της.

tea-1

Η κατηγορουμένη έχει παραδεχτεί ότι όντως έκανε σεξ με ένα από τα αγόρια που κάλεσε σπίτι της μια μέρα του Οκτωβρίου του 2018, αφού προηγουμένως τα είχε παρακολουθήσει να παίζουν ποδόσφαιρο σε γειτονικό πάρκο.

tea-3

Η 30χρονη τότε Βίνσεντ πρόσφερε στους δύο εφήβους νερό, και στην συνέχεια «ξεμονάχιασε» τον 14χρονο στο δωμάτιό της για να κάνουν σεξ.

Σύμφωνα όμως με την Βίνσεντ, μέχρι τη στιγμή της σεξουαλικής πράξης η ίδια δεν είχε ιδέα πως το αγόρι ήταν κάτω των 16 ετών.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης ξετρύπωσαν αποδείξεις ότι ο νεαρός είχε καταχωρίσει ψευδή ημερομηνία γέννησης στο προφίλ του στο Facebook, ώστε να φαίνεται αρκετά μεγαλύτερος απ’ ό,τι ήταν.

Τα νέα στοιχεία παρουσιάστηκαν στον δικαστή Ίαν Λόρι, που έκρινε ότι μπορούν να γίνουν αποδεκτά και οδήγησαν στην αθώωση της 32χρονης.