ΕΚΛΟΓΕΣ 2023, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας στο Star: Μας κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ για παντοδυναμία επειδή απέτυχε

Στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για σχεδιαζόμενη «παντοδυναμία της ΝΔ απάντησε ενόψει των εκλογών της Κυριακής ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ πανελλαδικά, Νίκος Δένδιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα.

«Κατηγορούμαστε εμείς, επειδή τα υπόλοιπα κόμματα απέτυχαν. Μας χρεώνουν την αποτυχία τους. Εμείς κάναμε τη δουλειά μας, η κοινωνία μας εμπιστεύθηκε». Σχετικά με τις οικονομικές εξαγγελίες της ΝΔ και την κριτική ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για τις παροχές στο μεσσοπρόθεσμο, ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι ήταν «λεπτομερής η ανάλυση Σκυλακάκη» και ότι «υπάρχει χώρος για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα».

Υπενθύμισε επίσης ότι η ΝΔ ήταν το πρώτο κόμμα που ζήτησε να υπάρχει κοστολόγηση των προγραμμάτων. Όσον αφορά τα προβλήματα στη δημόσια διοίκηση, ο τέως υπουργός Εξωτερικών επισήμανε ότι έχει γίνει τεράστια πρόοδος στη ψηφιοποίηση του κράτους. Υπάρχουν πολλά να γίνουν ακόμα αλλά μιλάμε για την ελληνική γραφειοκρατία. Δεν αντιμετωπίζεται σε 4 χρόνια».

Σχετικά με τα προβλήματα στην Υγεία, ο κ. Δένδιας υπενθύμισε ότι ήδη η ΝΔ έχει εξαγγείλει ότι θα προσληφθούν 10.000 άτομα και ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγνωρίζει την ανάγκη ενίσχυσης του ΕΣΥ. «Γιατί να υπάρχει καχυποψία; Η ΝΔ έχει εκπληρώσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις» τόνισε.