ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έδωσε κυριολεκτικά το σύνθημα από την Ολυμπία ο Μητσοτάκης

Το βασικό σύνθημα, πάνω στο οποίο θα κινηθεί η προεκλογική ρητορική της Νέας Δημοκρατίας στον δρόμο για τις εθνικές εκλογές, αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Αρχαία Ολυμπία, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Ηλεία και Αχαΐα.

«Ισχυρή ανάπτυξη, αυτοδύναμη Ελλάδα: αυτό είναι το σύνθημα με το οποίο θα πάμε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και δεν το διαλέξαμε τυχαία», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και διευκρίνισε ότι ο λόγος που επιλέχθηκε αυτό το σύνθημα είναι γιατί εάν δεν υπάρξει ισχυρή ανάπτυξη τότε δεν θα μπορούν να δημιουργηθούν καλές θέσεις εργασίας.

Ενόψει της 7ης Ιουλίου, ο κ. Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα εγρήγορση, σημειώνοντας, σύμφωνα με κύκλους της Πειραιώς ότι: «H πολιτική αλλαγή θα ολοκληρωθεί μόνο εάν το βράδυ της 7ης Ιουλίου μου δώσετε μια ισχυρή εντολή για να μπορέσω να αλλάξω την Ελλάδα».

Υπογράμμισε, επιπλέον, τη σημασία που έχει, να δοθεί μέσα από τις εκλογές ξεκάθαρη στήριξη προς τη Νέα Δημοκρατία ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει απρόσκοπτα το σχέδιο της για χαμηλότερους φόρους και εισφορές, νέες καλά αμειβόμενες δουλειές και ασφάλεια για τους πολίτες, σημειώνουν οι ίδιοι κύκλοι.