ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Πάολα Ρεβενιώτη εξηγεί γιατί θέλει να εκλεγεί στη Βουλή

Λίγες ημέρες πριν τις Εθνικές Εκλογές 2019, η Πάολα Ρεβενιώτη βρέθηκε καλεσμένη στο κανάλι One TV και στην εκπομπή «One Talk». Όπου μίλησε για την υποψηφιότητά της με το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη ΜέΡΑ25. Εξηγώντας τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση να κατέβει ως υποψήφια. Επίσης, εξήγησε τι θα σημάνει η εκλογή της στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

«Όταν μου έκαναν την πρόταση δεν μου έβαλαν κανέναν όρο. Και έτσι κατάλαβα ότι ήξεραν σε τι πρόσωπο έκαναν πρόταση». Είπε για την πρόταση της από το ΜέΡΑ25. Τονίζοντας πως όταν διάβασε το πρόγραμμα του, είδε ότι σε πολλά ήταν πιο μπροστά από ότι πίστευε κι εκείνη.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Μανιάτη, τι θα σημάνει η παρουσία της στη Βουλή, εφόσον εκλεγεί, απάντησε. «Και μόνο η παρουσία μου στη Βουλή θα αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Θα αρχίσουν να ρωτάνε. Θα φανεί η ορατή διαφορετικότητα». Τονίζοντας ότι η παρουσία της στο Κοινοβούλιο θα είναι «τόσο συμβολική, όσο και σημαντική».

Για το τι θα προσπαθήσει να αλλάξει σε περίπτωση που εκλεγεί. Η Πάολα Ρεβενιώτη, είπε πως θα προσπαθήσει για την αποποινικοποίηση της κάνναβης για ψυχαγωγικούς λόγους. Αλλά και για την αλλαγή στον τρόπο που φέρεται η πολιτεία στους εξαρτημένους ανθρώπους.

Στην ερώτηση γιατί δεν είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως δεν της προτάθηκε. Αλλά αν γινόταν αυτό, θα αποδεχόταν την πρόταση μόνο για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας για να εκλεγεί. «Δεν θα έμπαινα ως διακοσμητικό στοιχείο για να δείχνει ότι είναι φιλελεύθερος». Είπε χαρακτηριστικά. Από τα βέλη της Πάολα δεν ξέφυγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρόσφατα είχε δώσει ευχή και κατάρα σε όσους ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, προκαλώντας αίσθηση. Για τον οποίο είπε: «φοβάμαι τον Μητσοτάκη». Αλλά και η Αριστερά «ζει στον περασμένο αιώνα».

Η νγωστή τρανς μίλησε για το ρατσισμό και την ομοφοβία στην Ελλάδα. Και παρόλο που έχουν γίνει κάποια βήματα προς το καλύτερο, υπάρχουν ακόμη προβλήματα. Παραδέχτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε κάποια νομοσχέδια υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Ωστόσο, όπως είπε «δεν πέρασε τον πολιτικό γάμο και τεκνοθεσία». Επίσης, είπε ότι τέτοια νομοσχέδια δεν στοιχίζουν κάτι, αντιθέτως φέρνουν έσοδα.