ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Παππάς: «Ανοικτό το ενδεχόμενο της απόλυτης ανατροπής»

Η ΝΔ δεν έχει μετανιώσει για τίποτα και γι’ αυτό το ενδεχόμενο πρωτιάς «υπό οποιαδήποτε συνθήκη, είναι συνώνυμο της αστάθειας και της ανασφάλειας. Διότι επανέρχεται, με χειρότερη εκδοχή, στις πολιτικές οι οποίες έχουν καταδικαστεί και αποτύχει». Τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα Αθήνας, Νίκος Παππάς. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open και την εκπομπή Open mind.

Ο κ. Παππάς είπε ότι υπάρχει η δυνατότητα, την Κυριακή, να ανατραπούν αυτές οι πολιτικές. Και εκτίμησε ότι η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συμπιέζεται. Επισημαίνοντας ότι υπάρχει ένα ποσοστό 10% έως 15% αναποφάσιστων. Και μία «αχαρτογράφητη περιοχή ψηφοφόρων». Όπως σημείωσε, «είναι παιχνίδι ανοικτό» και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της απόλυτης ανατροπής.

Ως προς την αυτοδυναμία ή μη της ΝΔ, ο κ. Παππάς είπε ότι οι κυβερνήσεις καθίστανται ισχυρές από την πολιτική την οποία ασκούν και ανέφερε ότι οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Σαμαρά και Παπαδήμου είχαν ισχυρότερη πλειοψηφία στη Βουλή από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά «καμία τους δεν έβγαλε τετραετία, γιατί δεν άσκησαν πολιτική που θα μπορούσε να διαμορφώσει όρους κοινωνικής πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας».