ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: Να θυμηθεί ο κόσμος ποιοι ευθύνονται για την οικονομική κρίση

Για τις περιόδους διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των προηγούμενων κυβερνήσεων και τα αποτελέσματα που επέφεραν στη χώρα και τον ελληνικό λαό, έκανε λόγω κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, παρουσία και των πέντε υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την Κέρκυρα, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο κ. Σκουρλέτης κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να συγκρίνουν τις περιόδους διακυβέρνησης και το κυβερνητικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ με αυτές των προηγούμενων κυβερνήσεων επισημαίνοντας ότι «είναι καταλυτική η σύγκριση υπέρ τη κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ».

«Στις 7 του Ιουλίου δεν ψηφίζουμε για να στείλουμε αντιπροσώπους στο Ευρωκοινοβούλιο. Ψηφίζουμε για μια κυβέρνηση που θα κληθεί με βάση τις νέες συνθήκες, εντελώς διαφορετικές που υπήρχαν την τελευταία δεκαετία, να καταθέσει το πρόγραμμα και το σχέδιο της για την επόμενη περίοδο. Είναι γεγονός ότι έχουμε την άνεση να πηγαίνουμε σε εκλογές χωρίς να κινδυνεύει να βγει η χώρα από την ευρωζώνη, και αυτό πιστώνεται θετικά στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που κατάφερε μέσα σε αντίξοες, δύσκολες συνθήκες να σταθεροποιήσει την οικονομία και να ανοίξει νέους δρόμους για την κοινωνία και την οικονομία» τόνισε ο γραμματέας του κόμματος.

Παράλληλα, κάλεσε τους Έλληνες πολίτες «να θυμηθούν ποιοι έχουν τη βασική ευθύνη που η χώρα και ο λαός της οδηγήθηκε στη μεγαλύτερη οικονομική κρίση, μεταπολεμικά, τα τελευταία δέκα χρόνια. Αυτές οι δυνάμεις έχουν ονοματεπώνυμο, λέγονται παλαιός δικομματισμός, και είναι οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Οι εκλογές δεν είναι ένα μνημόσυνο της προηγούμενης περιόδου, ούτε θα πρέπει να σταθούμε μόνο σε αυτό».