ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Είμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον αυτού του τόπου

Σύμφωνα με κομματικές πηγές. Στην παρέμβασή του, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απηύθυνε μήνυμα συστράτευσης. Και αισιοδοξίας για τη νίκη στις εκλογές.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι το παιχνίδι είναι ανοιχτό ενόψει των εθνικών εκλογών. Κι ότι, όλοι κι όλες, θα πρέπει να κινηθούν συλλογικά και με αυτοπεποίθηση. Ενώ παράλληλα ανέφερε ότι στο επίκεντρο της μάχης των εκλογών, θα πρέπει να μπει η προγραμματική συζήτηση, σε κάθε τομέα.

Ταυτόχρονα ζήτησε να αναδειχθεί «τι παραλάβαμε το 2015, σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης και καταστροφής, και τι υλοποιήσαμε. Θα πρέπει να καταθέσουμε το δικό μας σχέδιο για την επόμενη μέρα. Ώστε οι πολίτες να μπορούν να συγκρίνουν τα προγράμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Είμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον αυτού του τόπου», είπε. «Και καθήκον του κόμματος είναι να κάνει καλύτερη οργανωτική δουλειά. Θα πρέπει να αρχίσει άμεσα μια καμπάνια για την κινητοποίηση φίλων και υποστηρικτών. Τα ψηφοδέλτιά μας θα πρέπει να ενισχυθούν με νέα πρόσωπα που θα σηματοδοτήσουν και το άνοιγμα μας σε ενεργές δυνάμεις στις τοπικές κοινωνίες», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως «όλοι οφείλουμε να είμαστε πολύ αυστηροί με τους εαυτούς μας, δείχνοντας μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που είναι ξένες στις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς».