ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γυναίκα «βρίσκεται στο φως και όχι στο ημίφως»! Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για τη σημερινή ημέρα

Με ένα μικρό βίντεο, το οποίο ανήρτησε στην επίσημη σελίδα της στο Twitter, η Φίνος Φιλμ τιμάει τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

«Γυναίκα. Έξυπνη, καπάτσα. Η άγνωστος στρατιώτης του καθήκοντος. Πλάθει την τύχη μόνη της, με φαντασία και ευαίσθητη καρδιά. Παίρνει τα ηνία στα χέρια της, έχει καριέρα, φινέτσα και ζητάει σεβασμό. Βρίσκεται στο φως και όχι στο ημίφως»

Στο βίντεο παρουσιάζονται αποσπάσματα από σημαντικές ελληνικές ταινίες με πολλές πρωταγωνίστριες μεταξύ των οποίων: Ζωή Λάσκαρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη, Μπέτυ Λιβανού, Μαίρη Χρονοπούλου, Γεωργία Βασιλειάδου, Κατερίνα Γώγου, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Αννα Καλουτά, Καίτη Πάνου, Γκέλυ Μαυροπούλου. Οι ατάκες είναι διαλεγμένες μία προς μία ενώ η τελευταία που ακούγεται έχει διπλή σημασία… «για την ειρήνη». Χρόνια Πολλά!

«Γυναίκα. Έξυπνη, καπάτσα. Η άγνωστος στρατιώτης του καθήκοντος. Πλάθει την τύχη μόνη της, με φαντασία και ευαίσθητη καρδιά. Παίρνει τα ηνία στα χέρια της, έχει καριέρα, φινέτσα και ζητάει σεβασμό. Βρίσκεται στο φως και όχι στο ημίφως.»

Χρόνια πολλά σε όλες!