ΚΟΙΝΩΝΙΑ

13χρονη επιχείρησε να αυτοκτονήσει με κουζινομάχαιρο μετά από απόπειρα βιασμού!

Συγκλονίζει η υπόθεση 13χρονης που αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της για σεξουαλική κακοποίηση που φέρεται να είχε υποστεί.

Την έσωσαν την τελευταία στιγμή η 11χρονη αδερφή της και μια φίλη της.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, η 13χρονη φέρεται να αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της τέλη του περασμένου Ιουνίου με κουζινομάχαιρο, το οποίο, όπως αναφέρεται σχετικά στη συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά, είχε μήκος 25 εκατοστά και ήταν οδοντωτό. Η αιτία της απόπειρας αυτοκτονίας ήταν συμβάν παρενόχλησης που φέρεται να είχε δεχθεί η ανήλικη, με το παιδί να φθάνει σε απόγνωση.

Κλαίγοντας, φέρεται να έγραψε σημείωμα στην αδερφή της, εξηγώντας την πρόθεσή της να βάλει τέλος στη ζωή της. Αμέσως μετά με το κουζινομάχαιρο προσπάθησε να κόψει τον λαιμό της, στο δωμάτιο του σπιτιού της όπου βρισκόταν, όπως αναφέρεται σχετικά στην αναφορά, αλλά ως σωτήρας εμφανίστηκες η 11χρονη σήμερα αδερφή της και την απέτρεψε…

Στην σωτηρία της φέρεται να έπαιξε ρόλο, σύμφωνα με τη συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά και μία φίλη της, που της έστελνε μέχρι την τελευταία στιγμή, πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημά της, μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο.