3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

17χρονος μαχαίρωσε συνομήλικο στην αυλή σχολείου για μια κοπέλα!

Οι δύο 17χρονοι φέρεται πως βρέθηκαν στον αύλειο χώρο του 4ου Λυκείου, στο κέντρο της Λάρισας, για να «δώσουν τα χέρια» και να πάψουν να τσακώνονται, επειδή ο ένας έγινε «follower» στη σελίδα κοπέλας, προκαλώντας την αντίδραση του άλλου.

Οι δύο ανήλικοι βρέθηκαν στην αυλή του σχολείου, αλλά κάτω από συνθήκες που ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ο δράστης χτύπησε πισώπλατα το θύμα, τραυματίζοντάς το στην περιοχή του πάνω μέρους του αριστερού οπίσθιου μηριαίου, προκαλώντας του, μάλιστα  ένα βαθύ τραύμα με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο που ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν ήταν μαχαίρι ή κατσαβίδι.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο εφημερεύων Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με τους γιατρούς να χρησιμοποιούν ράμματα για να επουλώσουν την πληγή στο πίσω μέρος του ποδιού του θύματος.

Μετά και την καταγγελία της υπόθεσης στην ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας συνέλαβαν τον 17χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, όπου του απαγγέλθηκε η κατηγορία της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης βλάβης.

Ο 17χρονος συλληφθείς αρνείται την κατηγορία, λέγοντας πως δεν ήταν αυτός που τραυμάτισε τον 17χρονο.