ΚΟΙΝΩΝΙΑ

18χρονος με… πλούσια δράση στην Μυτιλήνη! Στόχος του σχολεία και μία εφημερίδα

Χειροπέδες σε έναν 18χρονο ο οποίος είχε εισβάλλει σε σχολεία, αλλά και στα γραφεία μίας εφημερίδας, προκαλώντας μάλιστα ζημιές άνω των 2.200 ευρώ, έβαλαν οι αστυνομικοί στη μυτιλήνη.

Ο 18χρονος είχε εισβάλει στα γραφεία μιας εφημερίδας, από τα οποία είχε κλαπεί ένα ρολόι την τελευταία εβδομάδα, ενώ είχε «χτυπήσει» και δυο σχολεία!
Ο νεαρός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που διενεργούσαν έρευνα και ομολόγησε ότι αυτός παραβίασε την είσοδο των γραφείων και έκλεψε το αξίας 80 ευρώ ρολόι.

Παράλληλα, αποκαλύφθηκε ότι διέπραξε δύο απόπειρες κλοπής σε σχολεία από τα οποία δεν κατάφερε να κλέψει κάτι, ενώ προσπάθησε να αφαιρέσει και την μπαταρία από ένα σταθμευμένο όχημα χωρίς αποτέλεσμα.
Ο νεαρός δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης με κατηγορίες για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και πρόκληση φθορών ξένης ιδιοκτησίας, καθώς στις προσπάθειές του προκάλεσε ζημιές ύψους άνω των 2.200 ευρώ!