ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

19χρονη περιγράφει τον ξυλοδαρμό της μετά από κορωνοπάρτι

Μια 19χρονη κοπέλα περιγράφει τον ξυλοδαρμό της μετά από κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ πριν από τέσσερις ημέρες περίπου, με την ίδια να δέχεται επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι την χτύπησαν με κράνος στο κεφάλι αφήνοντάς την αναίσθητη.

«Mε χτύπησαν και μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Θυμάμαι μόνο το: Ξύπνα, στο νοσοκομείο», τονίζει η νεαρή μιλώντας στο MEGA για το περιστατικό που φέρεται να συνδέεται με τη ληστεία σε βάρος 39χρονου που έγινε το ίδιο βράδυ στους χώρους του πανεπιστημίου.

«Έτρεξε πάνω μου με αίματα και φώναζε βοήθεια στα κυπριακά. Του είπα πώς μπορώ να βοηθήσω και τότε ένιωσα το χτύπημα. Είδα σκιές, μπούγιο ατόμων που μάλλον τον κυνηγούσαν», προσέθεσε με μάρτυρες του περιστατικού να είναι οι φίλοι της οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.

Όταν την είδαν σωριασμένη στο έδαφος προσπάθησαν να την μεταφέρουν έξω από την πρυτανεία για να την παραλάβει το ασθενοφόρο που είχαν ήδη καλέσει.

Τι δηλώνει η μητέρα της;

Και να σημειωθεί πως σοκαρισμένη είναι η μητέρα της η οποία ήξερε ότι θα πάει στο κορωνοπάρτι αλλά δεν φανταζόταν τι θα συμβεί. «Με πήρε και μου είπε, είχα τις αντιρρήσεις μου και της είπα να προσέχει», υπογράμμισε η μητέρα της 19χρονης η οποία βγήκε από το Ιπποκράτειο και δηλώνει αποφασισμένη να μην συμμετέχει ξανά σε κορωνοπάρτι, ζητώντας δικαίωση για την επίθεση που δέχθηκε.