3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

42χρονη προσπάθησε να σκοτώσει με το αυτοκίνητο την πεθερά της!

Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας συνελήφθη, το απόγευμα της Παρασκευής, στη Ρόδο, μια 42χρονη.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η γυναίκα αποπειράθηκε να σκοτώσει με το αυτοκίνητό της την 68χρονη πεθερά της, που νοσηλεύεται με κακώσεις στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η 42χρονη βρίσκεται σε διάσταση με τον γιο του θύματος από τον Φεβρουάριο του 2022. Έκτοτε αντιδικούν ενώπιον των δικαστικών αιθουσών, για την επιμέλεια των δύο παιδιών του πρώην ζευγαριού.

Ο πατέρας των παιδιών, ηλικίας 51 ετών, άσκησε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και με προσωρινή διαταγή την 14η Μαϊου 2022 εξασφάλισε την επιμέλεια τους, υποστηρίζοντας πως η μητέρα και το περιβάλλον της είναι βίαιη έναντι του 13χρονου γιου τους.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο σπίτι του πατέρα, ο οποίος εργάζεται και τον συνδράμει η μητέρα του και η οικογένεια της, ενώ το 6χρονο κορίτσι παρέμεινε με τη μητέρα παρά την προσωρινή διαταγή.

Η μητέρα στην πορεία καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο την περασμένη Τετάρτη σε ποινή φυλάκισης 4 μηνών με 3ετή αναστολή για παραβίαση της προσωρινής διαταγής, με τον πατέρα να ισχυρίζεται ότι δελεάζει το 6χρονο κορίτσι και δημιουργεί συνθήκες ώστε να μην θέλει να μείνει μαζί του.

Το παιδί μετά την απόφαση του Δικαστηρίου μεταφέρθηκε και έμενε με το αδελφάκι του στο σπίτι του πατέρα.

Το απόγευμα της Παρασκευής κι ενώ ο πατέρας βρισκόταν στην εργασία του και το 6χρονο ήταν με τη γιαγιά, δύο παιδιά μετέβησαν στο σπίτι και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει για παιχνίδι στην αυλή.

Ο πατέρας διατείνεται ότι η εν διαστάσει σύζυγος του σκηνοθέτησε επεισόδιο και συνθήκες για να αποδείξει ότι δήθεν η φύλαξη του παιδιού ήταν πλημμελής, καθώς το 6χρονο βρέθηκε από την γιαγιά που το αναζήτησε εντός του αυτοκινήτου της μητέρας του, η οποία μένει σε κοντινή απόσταση και η οποία σκόπευε την στιγμή εκείνη να μεταβεί με τον παιδί στο ΑΤ Αρχαγγέλου για να τους καταγγείλει.

Η 68χρονη προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο, έβαλε το σώμα της μπροστά από το αυτοκίνητο, προκειμένου να εμποδίσει τη διαφυγή της με το ανήλικο τέκνο της και σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν η 42χρονη προέβη στην εκκίνηση του οχήματος, ανέπτυξε ταχύτητα και την παρέσυρε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της στο κεφάλι.

Η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, διατείνεται ότι η πεθερά της «πετάχτηκε» μπροστά της.

Η 42χρονη θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.