ΚΟΙΝΩΝΙΑ

45χρονη υπάλληλος πάλεψε με ληστή σε καφετέρια στον Βόλο

Απίστευτες σκηνές που παραπέμπουν σε… άγρια Δύση εκτυλίχθηκαν την περασμένη Παρασκευή σε καφέ της οδού Λαρίσης, στον Βόλο. Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, τα ξημερώματα εισέβαλε στο κατάστημα το οποίο βρισκόταν εν λειτουργία, ένας 28χρονος άνδρας κρατώντας μαχαίρι, και ζητώντας από την υπάλληλο τις εισπράξεις της ταμειακής μηχανής.

Η 45χρονη μόλις αντιλήφθηκε ότι γίνεται ληστεία, παρέμεινε ψύχραιμη και προέτρεψε τον κακοποιό να φύγει από το κατάστημα χωρίς χρήματα. Τότε, ο νεαρός άνδρας προσπαθεί με τη βία να ανοίξει την ταμειακή μηχανή και να αφαιρέσει όσα χρήματα βρίσκονταν μέσα σε αυτή. Η 45χρονη δε σταμάτησε να αντιστέκεται και μόλις ο νεαρός γυρίζει για να αποχωρήσει, τον αρπάζει από τον λαιμό σκαρφαλώνοντας σχεδόν στην πλάτη του.

Ακολουθεί μάχη μέσα στο κατάστημα. Η υπάλληλος παίρνει ένα σκαμπό για να προφυλαχθεί και του επιτίθεται. Ο ληστής απαντά, ρίχνοντάς της ένα “τρόλει” με προϊόντα και καταφέρνει να εξαφανιστεί λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Λίγες ώρες όμως μετά, οι αστυνομικοί τον εντοπίζουν και του περνούν χειροπέδες. Ο νεαρός στο μεταξύ είχε είδη κλέψει κατάστημα με είδη περιπτέρου παίρνοντας καπνικά είδη και 700 ευρώ σε μετρητά, ενώ προσφάτως είχε κλέψει και άλλα καταστήματα στον Βόλο.