ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

49χρονος γιατρός νοσηλεύεται διασωληνωμένος – Κόλλησε όλη η οικογένεια του!

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας 49χρονος γιατρός χωρίς υποκείμενα νοσήματα, που νόσησε με κορωνοϊό.

Ο γιατρός -πνευμονολόγος στην ειδικότητα- εργάζεται και στη κλινική Cοvid του νοσοκομείου.

Δυστυχώς κόλλησε και όλη του η οικογένεια. Η σύζυγός του νοσηλεύεται στην κλινική Covid με συμπτώματα. Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται και τα τέσσερα μικρά τους παιδιά, χωρίς σοβαρά συμπτώματα.

Ο γιατρός εξακολουθεί να παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας διασωληνωμένος, είπε στο protothema.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία Μιχάλης Γιαννάκος.

«Αυτή την ώρα μαθαίνουμε πως πάει καλύτερα η υγεία του γι’ αυτό και είμαστε αισιόδοξοι. Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 27 Δεκεμβρίου με αποτέλεσμα να παραμείνει σε κατ οίκον περιορισμό. Λίγες ημέρες αργότερα η κατάσταση του επιδεινώθηκε κι έτσι χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Στα τεστ που έγιναν στην οικογένεια θετική βρέθηκε και η σύζυγος του, η οποία νοσηλεύετε με βαριά συμπτώματα αλλά κάπως καλύτερα και τα 4 παιδιά τους τα οποία παραμένουν επίσης στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ο 49χρονος πνευμονολόγος εργάζεται στο νοσοκομείο Λαμίας από το 2013 ενώ φαίνεται πως νόσησε κατά την διάρκεια βάρδιας του στο τμήμα covid του νοσοκομείου Λαμίας», πρόσθεσε.