GOOGLE NEWS, slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

60.000 ευρώ για ενέσεις κατά της… ελονοσίας πήρε ο ψευτογιατρός από 35χρονη καρκινοπαθή! Ο Στέλιος Σούρλας περιγράφει την απίστευτη απάτη στο Usay.gr

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τις απίστευτες απάτες του ψευτογιατρού, που φέρεται να εκμεταλλεύονταν την ψυχική κατάσταση των ασθενών για να «πουλήσει¨τις υπηρεσίες του έναντι αδράς αμοιβής.

Ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας αποκαλύπτει σήμερα στο Usay.gr το 4ο θύμα του «Κόντου», μια 35χρονη νηπιαγωγό, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, μαζί με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της γνωριμίας τους και των «υπηρεσιών» που της παρείχε.

«Την προσέγγισε σε μία εκκλησία στον Πειραιά. Της έπιασε κουβέντα και εκεί έμαθε ότι είχε καρκίνο του μαστού από το 2012,. Του είπε ότι έκανε χημειοθεραπείες 4,5 χρόνια, και εκείνος την απέτρεψε να συνεχίσει τον τρίτο κύκλο των χημειοθεραπειών προτείνοντάς της 6 ενέσεις αρτεμισίνης από το Βατικανό για να θεραπευτεί. Της ζήτησε μάλιστα 60.000 ευρώ για το φάρμακο… κατά της ελονοσίας, για το οποίο βέβαια η 35χρονη δεν  είχε γνώση….Τα χρήματα τα πήρε από τους γονείς της και λίγο καιρό αργότερα στις 11 Ιουλίου του 2017…έφυγε από τη ζωή.

Ακολουθούσε πάντα τη συνήθη τακτική…»Ψάρευε» τα επίδοξα θύματα του σε εκκλησίες και μοναστήρια και παρουσιάζονταν ως…θεόσταλτος σωτήρας τους. Τον είχα γνωρίσει κι εγώ και κατάλαβα από την αρχή ότι όλα αυτά που έλεγε δεν έστεκαν επιστημονικά. Μου είχε κάνει εντύπωση όταν μετέφερα συγγενή μου στο μοναστήρι των Αγίων Ταξιαρχών στο Πήλιο, το γεγονός ότι του είχε παραχωρηθεί και δωμάτιο ως «ιατρείο» για να εξετάζει. Φανταστείτε ότι οι ουρές απέξω κρατούσαν και 3 ώρες!»

Οι γονείς του 4ου επιβεβαιωμένου θύματος ήρθαν σε επαφή με το δικηγόρο Στέλιο Σούρλα ο οποίος έχει  προκειμένου να αναλάβει την υπόθεσή τους, την έκτη κατά σειρά, και τις επόμενες μέρες θα μεταβούν από το νησί που βρίσκονται στο γραφείο του προκειμένου να παρουσιάσουν και νέα στοιχεία.

Ο ίδιος ερευνά και το ενδεχόμενο να υπήρχαν συνεργοί του ψευτογιατρού οι οποίοι των έφερναν σε επαφή με τα υποψήφια θύματά του.