3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

60χρονος Αλβανός με κορωνοϊό ο δράστης της τραγωδίας στον Ερυθρό – Η αναφορά της ΕΛΑΣ για το φρικτό έγκλημα

Ένα αποτύπωμα πάνω στη συσκευή του αναπνευστήρα που ανήκει στον 60χρονο Αλβανό M.S, αποκάλυψε τι είχε συμβεί μια ώρα πριν τα μεσάνυχτα στον θάλαμο 235 του Ερυθρού Σταυρού.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ο 60χρονος Αλβανός που νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με τον 77χρονο διασωληνωμένο είχε παραπονεθεί επανειλημμένως ότι τον ενοχλούσε ο θόρυβος από τον αναπνευστήρα, όμως κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφθανε στο ακραίο σημείο να βγάλει από την πρίζα τον αναπνευστήρα, να ξηλώσει τον σωλήνα παροχής οξυγόνου και να αναποδογυρίσει την οθόνη.

Το protothema.gr αποκαλύπτει την αναφορά της ΕΛ.ΑΣ για τη φρικτή ιστορία του Ερυθρού Σταυρού στο δωμάτιο 235.

«Περί την 23:00 ώρα της 7.4.21, στο θάλαμο 235, της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, όπου νοσηλεύονταν οι πάσχοντες με κορωνοιό: α) ο Σ.Ε γεννημένος το 1944 ο οποίος ήταν διασωληνωμένος και ο β) υπήκοος Αλβανίας Μ.S γεννημένος το 1961 ο οποίος δεν ήταν διασωληνωμένος, ήχησε ο συναγερμός του αναπνευστήρα του Σ.Ε όπου οι προστρέξαντες ιατροί διαπίστωσαν ότι δεν είχε ενδείξεις καρδιακού σφυγμού και ξεκίνησαν διαδικασία αναζωογόνησης. Δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν και τις 00:12 διαπιστώθηκε ο θάνατος του.