ΚΟΙΝΩΝΙΑ

7 μήνες στο νοσοκομείο ο εστιάτορας που επιχείρησε να κάψει ζωντανό η γυναίκα του!

Στο νοσοκομείο παραμένει, ο εστιάτορας που δέχθηκε επίθεση, από την σύζυγό του, στην οικογενειακή ταβέρνα που διατηρούσαν στη Μυτιλήνη.

Η γυναίκα του, του έριξε βενζίνη, του έβαλε φωτιά και ο ίδιος υπέστη σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και παραμένει εδώ και 7 μήνες

Όπως είπε η αδερφή του, Αθηνά, που έμεινε στο πλευρό του δύο μήνες και καθημερινά μιλά μαζί του με βιντεοκλήση, ταλαιπωρείται αυτή την περίοδο με ένα μικρόβιο που κόλλησε στο νοσοκομείο, αλλά είναι αισιόδοξη για την υγεία του.

Ο ίδιος αδημονεί να φύγει από το Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και να επιστρέψει στη Μυτιλήνη, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται ο γιος του. «Τρώει κανονικά, επικοινωνεί μια χαρά και έχει βεβαίως τα σημάδια από τα εγκαύματα» λέει η αδερφή του, στην ιστοσελίδα stonisi.gr.

Ο εστιάτορας είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά εγκαύματα (50%) πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε λαιμό, θώρακα, πλάτη και πόδια. Μάλιστα δυσκολεύονταν να αναπνεύσει και μεταφέρθηκε από τη Μυτιλήνη στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, προφυλακισμένη είναι με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα από τις 24 Απριλίου 2023 έπειτα από πέντε ώρες απολογίας, η 48χρονη σύζυγός του που ομολόγησε ότι τον περιέλουσε με βενζίνη. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράβαση των διατάξεων περί ενδοοικογενειακής βίας.

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του, ενώ οι θάνατοι δύο εκ των τριών παιδιών τους, είχαν φέρει σε οριακό σημείο τη σχέση τους. «Νόμιζε ότι αυτό που του πέταξε ήταν κρασί, αλλά ήταν μπουκάλι με βενζίνη, πήρε και το μαγαζί φωτιά. Η γυναίκα αυτή είχε πρόβλημα με το αλκοόλ. Νομίζω ότι τον ζηλεύει» είχε πει τότε η αδερφή του εστιάτορα και συνέχισε:

«Έχουν χάσει και δύο παιδιά, το ένα πνίγηκε στο λιμάνι και το άλλο το χάσανε από τροχαίο, έχει περάσει πάρα πολλά. Δεν το άξιζε αυτό το πράγμα». Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι τσακώθηκε για άγνωστο λόγο και η σύζυγός του, που ήταν δίπλα στην ψησταριά και άναβε τα κάρβουνα, πήρε το μπιτόνι με τη βενζίνη και αφού περιέλουσε με αυτό τον άντρα της, του έβαλε φωτιά.