ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άφαντοι οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού 59χρονου στο Μεσολόγγι

Έναν εφιάλτη έζησε ένας 59χρονος, ο οποίος έπεσε στα χέρια τεσσάρων ένοπλων κακοποιών που είχαν εισβάλει με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους στο σπίτι του στην περιοχή Γουριά του Μεσολογγίου για να τον ληστέψουν.

Οι άγνωστοι δράστες έκοψαν το καλώδιο της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού και όρμησαν μέσα, ακινητοποιώντας με την απειλή όπλου τον ένοικο, που δεν τόλμησε να προβάλει αντίσταση. Αφού έδεσαν και φίμωσαν τον 59χρονο, άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι και το σώμα για να τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένες τις οικονομίες και τα τιμαλφή του.

Οι δράστες βρήκαν 6.500 ευρώ και αρκετά κοσμήματα, τα οποία άρπαξαν και τράπηκαν σε φυγή, παίρνοντας μαζί τους τα βιβλιάρια καταθέσεων και το κυνηγητικό όπλο του θύματος. Μετά από αρκετή ώρα, ο 59χρονος κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι αναζητήσεις που ξεκίνησαν αμέσως οι άνδρες του τμήματος Αιτωλικού δεν έφεραν αποτέλεσμα κι έτσι σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος αγνώστων, με την προανάκριση για την ταυτοποίηση των κακοποιών να βρίσκεται σε εξέλιξη.